Tapolca Guest-house in Miskolctapolca near the Thermal cave-bath. Telefon: +36 46/562-215
               

 

SPECIAL OFFERS!

 

 

>> DETAILS <<

---

 

Látkép, miskolci szállások

Kevés olyan ember él Magyarországon, aki valami miatt ne járt volna már Miskolcon, lévén jellegzetes városa ez hazánknak. A miskolci szállások sok ezres vendégforgalmat bonyolítanak minden évben. Miskolc, mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelye, fontos közigazgatási és közlekedési csomópont, illetve mérete és a szlovák és ukrán határhoz való közelsége is különlegessé teszik. Több mint 169 ezres lakosságával, Magyarország negyedik legnagyobb városa (Szeged csak nemrégiben előzte meg).


Természetes hát, hogy sokan látogatnak ide üzleti célból. Számukra a legjobb megoldást a miskolci szállások közül a panziók jelentik, nem csupán azért, mert innen néhány perc alatt elérhető a városközpont, hanem azért is, mert az üdülőhely különleges atmoszférája segíti a regenerálódást egy-egy átdolgozott nap után, és hozzájárul a másnapi hatékonyabb ténykedéshez. Ajánljuk tehát cégek és üzletemberek figyelmébe a miskolci panziók közül Miskolctapolca kínálatát, azon belül is természetesen a Tapolca Fogadót.


Áraink a legalacsonyabbak közé tartoznak a miskolci szállások között. Mégis, mind a színvonal, mind pedig az épület és a szobák kialakítása, tökéletesen méltó Miskolctapolca szépségéhez.

 

Diósgyőri vár - miskolci panziók

Az üzleti turizmus mellett, talán még többen veszik igénybe a miskolci panziók szolgáltatásait kikapcsolódás, nyaralás céljával. Miskolc, ebből a szempontból is különlegesen szerencsés helyszín. A Bükk hegység öleli körül, ami olyan - természeti szépségekben bővelkedő - helyeket kínál a látogatók számára, mint Miskolctapolca és Lillafüred. Van itt gyógyítóan friss levegő, termálvizű csónakázótó, barlangrendszerek, egyedülálló barlangfürdő, tiszta patakok, és még sorolhatnánk. Ráadásul Miskolctapolca, infrastruktúráját tekintve is igazi üdülőváros. Itt található a miskolci szállások, és éttermek többsége. Olyan szolgáltatások várják az ide látogatókat, mint: nyári bobpálya, kalandtúra park, barlangfürdő, vízi biciklizés, csónakázás, bringóhintó, uszoda stb... Mindemellett, a történelmi látnivalók (pl.: diósgyőri vár), és kulturális rendezvények (pl.: operafesztivál) is vonzó célponttá teszik Miskolcot.

 

Köszönjük figyelmét! Reméljük, nyaralásához a miskolci panziók közül a Tapolca Fogadót választja.