HUEN
Újdonság a barlangfürdőben

Új aquaterápiás részleggel, kedvezményes jegyárakkal és bővült szolgáltatásokkal várják többek között a miskolctapolcai barlangfürdőbe látogatókat a nyár folyamán.

 

A téli nagy kedvezmény ugyan megszűnt, hiszen a nyári időszakban nem tudják ezeket a kedvezményeket biztosítani a vendégeknek, ám a miskolciak így is csökkentett jegyárakra számíthatnak. A Miskolc kártyával rendelkezők 10% kedvezményt kapnak a 2300 forintos teljes árú jegyárból, a miskolci lakcímkártya birtokosai pedig 1800 forintért válthatnak jegyet a barlangfürdőbe.

 

Meghosszabbították ezen kívül a bent tartózkodás idejét is, az 1800 forintos jegy például 4 óra bentlétet foglal magában. Az első hétvégén máris teltház volt a fürdőben. Miskolcról és más városokból is érkeztek a barlangfürdőbe, közel kétezer vendéget láttak el. A fürdő több újdonsággal is várja idén nyáron a csobbanni vágyókat.

 

Megnyitott a barlangfürdő új aquaterápiás részlege, megújult a belső tér is, a műanyag és fém ágyakat fa bútorok váltották fel. Külön női napozót alakítottak ki a monokinizni vágyók számára, ezen kívül minden órában 20 perces vízi tornával, június 15-től pedig gyermekfoglalkozásokkal is várják a látogatókat.