Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

 

Újdonság a barlangfürdőben

Új aquaterápiás részleggel, kedvezményes jegyárakkal és bővült szolgáltatásokkal várják többek között a miskolctapolcai barlangfürdőbe látogatókat a nyár folyamán.

 

A téli nagy kedvezmény ugyan megszűnt, hiszen a nyári időszakban nem tudják ezeket a kedvezményeket biztosítani a vendégeknek, ám a miskolciak így is csökkentett jegyárakra számíthatnak. A Miskolc kártyával rendelkezők 10% kedvezményt kapnak a 2300 forintos teljes árú jegyárból, a miskolci lakcímkártya birtokosai pedig 1800 forintért válthatnak jegyet a barlangfürdőbe.

 

Meghosszabbították ezen kívül a bent tartózkodás idejét is, az 1800 forintos jegy például 4 óra bentlétet foglal magában. Az első hétvégén máris teltház volt a fürdőben. Miskolcról és más városokból is érkeztek a barlangfürdőbe, közel kétezer vendéget láttak el. A fürdő több újdonsággal is várja idén nyáron a csobbanni vágyókat.

 

Megnyitott a barlangfürdő új aquaterápiás részlege, megújult a belső tér is, a műanyag és fém ágyakat fa bútorok váltották fel. Külön női napozót alakítottak ki a monokinizni vágyók számára, ezen kívül minden órában 20 perces vízi tornával, június 15-től pedig gyermekfoglalkozásokkal is várják a látogatókat.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió