Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

 

Történelmi Fesztivál Miskolcon.

2015.08.08. 15:14:09

Diósgyőr várában, Miskolcon nagyon sok történelmi előadást láthatott a nagyközönség az elmúlt időszakban és ez a hagyomány folytatódik a nyár második felében is.

 

Augusztus 15-én, szombaton kezdődik a Történelmi Fesztivál és egészen 23-án, vasárnapig várja a látogatókat. A kilenc napos program miatt elnevezték az eseményt „augusztusi forgatagnak", ami teljességgel indokolt, mert az előadások, bemutatók szinte felsorolhatatlanok.

 

A korabeli ruházat mellett több szokás és játék is bemutatásra kerül. Ebben jelentős szerepet tölt be a gyerekekre vonatkozó érdekességek sora és ezekhez kötődően a saját kézzel elkészíthető sámlik, szerencsegyertyák és fakupák.

 

Elsősorban felnőttek részére kerül sor a harci bemutatókra, íjászatra, vitézi virtusokat illusztráló csatajelenetekkel. A középkori mesterségek is megismerhetők és a vásári mutatványosok kápráztató előadásai is lekötik majd a vendégek figyelmét.

 

A Lovagi Tornák terén minden nap 11 és 16 órakor kezdődnek a bemutatók. Különleges korabeli eseményeket játszanak le, többek között a sztyeppék harcmodorát ismerhetik meg a látogatók a „Sárkánytánc" című műsorban.

 

A zenei mulatságról elsősorban az agyagbanda társulata gondoskodik, de itt lesz a Hollóének Hungarica csapata is.

 

Az ellátás is nagyon különleges lesz. A fogadókban különleges ételek valamint bor és seritalok várják a megéhező és szomjas vendégeket.

 

Szombat este fáklyafényes udvari mulatság lesz, éjszakába nyúló középkori táncházzal.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió