HUEN
Sörfesztivál - Miskolc - 2015
2015.08.27. 23:55:56

Több éves hagyománynak számít már Miskolcon a Borsodi Sörfesztivál. Kiváló helyszín erre az eseményre a Népkert árnyas fákkal rendelkező, hangulatos területe.

 

Ezúttal, szeptember 3-án, csütörtökön indul a négy napos rendezvény és egészen vasárnap estig várja a szórakozni vágyó vendégeket. Első helyen a sör áll, több gyártó széleskörű választékával, de a gasztronómiai finomságokból is kedvükre kóstolhatnak a látogatók. A gyerekek szórakozásáról is gondoskodnak a szervezők, játszóházzal és mesés műsorokkal. Két színpadon zajlanak majd az előadások.

 

A Nagyszínpadon, az első napon, 19 órától az Edda lép fel, tíztől pedig a Magna Cum Laude szórakoztatja a közönséget.

 

A Liget Színpadon már 17 óra 30 perckor megkezdődik a program, az Ádám és Éva csapatának előadásával. Itt Vastag Csaba műsora zárja a napot háromnegyed tízes kezdettel.

 

Pénteken Demjén Ferenc, Tóth Gabi és Horváth Charlie koncertjén tapsolhatnak a vendégek, szombaton pedig Zoltán Erika és még sok más fellépő teszi színessé a fesztivált.

 

A zárónapon Ruzsa Magdi, Szandi és a Hooligans ad koncertet, majd 21 órától Kökény Attila előadása zárja le a fesztivál előadóinak sorát, a Liget Színpadon.

 

Napijegyeket 2.500 Ft-ért lehet váltani, míg a bérletekért 7.200 Ft-ot kell fizetni.