Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

 

Kacsanap Miskolcon

2015.09.09. 19:56:38

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre Miskolcon a Helynekem Kacsanap. Szeptember 19-én, szombaton kezdődik az érdekes esemény.

 

A főszerep a kacsaúsztató versenyé lesz. Gumikacsákat lehet vásárolni 500 Forintos áron, több nappal az esemény előtt, ezeket egyéni jelzésekkel látják el. A start a Nagyváthy utcai gyaloghídnál lesz, és a Szinva-terasznál futnak be a célba a versenykacsák.

 

Elsősorban a gyerekek számára lesz érdekes az úsztatás és komoly díjazásban részesülnek a legjobb eredményeket elérők.

 

Ezen a hétvégén nagyon sok egyéb program is várja a vendégeket. Ugráló vár, kacsajelmezes bohóc szórakoztatja a kicsiket. Kardos Horváth János műsora kizárólag a gyerekeknek szól majd, de lesz családi vetélkedő, bátorsági próba és ügyességi verseny is, több formában.

 

Táncbemutató előadások is színesítik a programot. Mindezeken felül koncerteket is tartanak, elsősorban a zenekedvelők részére, ezek közül  kiemelhetjük a Hahó együttes fellépését. Kézműves foglalkozásokra is sor kerül.

 

Utcai színház is szerepel az események hosszú sorában.

 

Szinte biztosra vehetjük, hogy ez a kora őszi, vagy nyárvégi szombat minden korosztály részére kellemes szórakozást fog nyújtani.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió