HUEN
Kacsanap Miskolcon
2015.09.09. 19:56:38

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre Miskolcon a Helynekem Kacsanap. Szeptember 19-én, szombaton kezdődik az érdekes esemény.

 

A főszerep a kacsaúsztató versenyé lesz. Gumikacsákat lehet vásárolni 500 Forintos áron, több nappal az esemény előtt, ezeket egyéni jelzésekkel látják el. A start a Nagyváthy utcai gyaloghídnál lesz, és a Szinva-terasznál futnak be a célba a versenykacsák.

 

Elsősorban a gyerekek számára lesz érdekes az úsztatás és komoly díjazásban részesülnek a legjobb eredményeket elérők.

 

Ezen a hétvégén nagyon sok egyéb program is várja a vendégeket. Ugráló vár, kacsajelmezes bohóc szórakoztatja a kicsiket. Kardos Horváth János műsora kizárólag a gyerekeknek szól majd, de lesz családi vetélkedő, bátorsági próba és ügyességi verseny is, több formában.

 

Táncbemutató előadások is színesítik a programot. Mindezeken felül koncerteket is tartanak, elsősorban a zenekedvelők részére, ezek közül  kiemelhetjük a Hahó együttes fellépését. Kézműves foglalkozásokra is sor kerül.

 

Utcai színház is szerepel az események hosszú sorában.

 

Szinte biztosra vehetjük, hogy ez a kora őszi, vagy nyárvégi szombat minden korosztály részére kellemes szórakozást fog nyújtani.