Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

 

Lemezbemutató koncert Miskolcon

2015.09.25. 23:23:14

A zene világnapja nagy esemény a muzikális világban. Ezen a napon sok helyen lépnek fel zenekarok. Borsod-megye székhelyén, Miskolcon a Djabe társulatának előadását láthatja a közönség. A helyszínt ez alkalommal is a Művészetek Háza biztosítja.

 

Október 1-én, csütörtökön este 7 órakor kezdődik az előadás.

 

A Djabe csapata öt tagból áll és az idén ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját. A fuziós jazz zenét vallják első sorban sajátjuknak.

 

Az eMErton és az Arany Zsiráf díj is átadásra került részükre az elmúlt időszak folyamán. A világ 42 országában léptek fel eddig, jelentős sikert aratva és több nemzetközi díj birtokosai. Eddig megjelent kiadványaik száma eléri a negyvenet.

 

A Miskolci Szimfonikus Zenekar vállalta, hogy együtt lép fel a Djabe ismert társulatával. Őket aligha kell külön bemutatni, annyira közismertek. A komolyzene jelenti számukra a legfőbb művészetet, de nem idegen tőlük az új műfajok kipróbálása sem.

 

Mindkét csapat közös megelégedéssel mutatja be tudását együtt, összehangoltan. Zenei stílusaik megfelelő alapot adnak erre.

 

Lemezbemutató koncertnek is nevezhetjük a produkciót, amely Reményi József vezényletével zajlik majd.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió