Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

 

Pálinkamustra Miskolcon.

2016.03.01. 20:59:59

A gasztronómiai jellegű események nagyon népszerűek és sűrűn látogatottak Miskolc városában. Egy hasonló jellegű rendezvényre hívjuk most fel a figyelmet.

 

Március 5-én, szombaton kerül sor a „Pálinka mustra"elnevezésű vidám összejövetelre. Ahogy a név is mutatja, főszerepben a pálinka lesz.

 

A helyszínt a Diósgyőri-vár biztosítja, melynek meghitt környezete biztosíték arra, hogy minden vendég jól érezze magát.

 

Idén harmadik alkalommal kerül sor a pálinka és sós sütemények versenyére, melyre reggel kilenc óráig lehet nevezni. Ezt követően lesz ugyanis az ünnepélyes megnyitó. Kicsivel később kerül sor a Diósgyőri Aranysarkantyús lovagrend bemutatójára, mely szintén érdekesnek ígérkezik.

 

A Kárpát-medencei pálinka és párlat lesz a fő alkotórésze a versenynek. Az eredményhirdetésre 17 órai kezdettel kerül sor.

 

A megmérettetés elsődleges célja a gyümölcsből készült pálinkák népszerűsítése, mely hazánkban hungaricumnak számít.

 

Egész nap teljes lesz az ellátás ízletes ételekből és a rövid italok mellett természetesen jó borok és minőségi sörök fogyasztására is kínálkozik lehetőség.

 

A tavalyi rendezvény visszajelzései azt mutatják, hogy idén is sok vendégre lehet számítani és szinte biztosra vehető, hogy valamennyi korosztály nagyon jól fogja magát érezni ezen a hétvégi napon.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió