Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

 

Mikulásvonat Miskolc 2016

2016.11.17. 20:43:40

A gyerekek nagy örömére közeledik a Mikulás napja. Ennek megünneplésére már november 25-én, pénteken elindítják a Lillafüredi Erdei Kisvasút Mikulásvonatát.

 

Egészen december 18, vasárnapig közlekedik majd napi négy járattal a Miskolc Dorottya utcai végállomásról Lillafüredre a mesék birodalmába.

 

Valamennyi közlekedő kisvonat fűtött és az alkalomnak megfelelő díszkivilágítással rendelkezik. A belső térben maskarába öltözött szereplők várják a kicsiket, különböző mese programokkal, melyek során felkészítik a gyerekeket arra, amely Lillafüreden várja majd őket.

 

Ez az utazás minden tekintetben különlegesebb lesz az általánosan megszokottól. A szervezők nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az út során minden gyerek jól érezze magát a mesés út alatt, a játékok minden szépségét maximálisan kihasználva.

 

A végállomásra, Lillafüredre való érkezés után a kicsiket várja a mikulás és együtt mennek tovább varázslatos birodalmába, ahol mesejátékok várják őket. A parkot a helyi óvodások és iskolások díszítik majd fel.

 

A részvételi díj 2.200 Forint lesz, mely tartalmazza az utazási költséget és a teljes mese programot. A mikuláscsomagokért 800 Forintot kell majd fizetni. A nagy érdeklődésre való tekintettel előfoglalásra van szükség.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió