HUEN
Mikulásvonat Miskolc 2016
2016.11.17. 20:43:40

A gyerekek nagy örömére közeledik a Mikulás napja. Ennek megünneplésére már november 25-én, pénteken elindítják a Lillafüredi Erdei Kisvasút Mikulásvonatát.

 

Egészen december 18, vasárnapig közlekedik majd napi négy járattal a Miskolc Dorottya utcai végállomásról Lillafüredre a mesék birodalmába.

 

Valamennyi közlekedő kisvonat fűtött és az alkalomnak megfelelő díszkivilágítással rendelkezik. A belső térben maskarába öltözött szereplők várják a kicsiket, különböző mese programokkal, melyek során felkészítik a gyerekeket arra, amely Lillafüreden várja majd őket.

 

Ez az utazás minden tekintetben különlegesebb lesz az általánosan megszokottól. A szervezők nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az út során minden gyerek jól érezze magát a mesés út alatt, a játékok minden szépségét maximálisan kihasználva.

 

A végállomásra, Lillafüredre való érkezés után a kicsiket várja a mikulás és együtt mennek tovább varázslatos birodalmába, ahol mesejátékok várják őket. A parkot a helyi óvodások és iskolások díszítik majd fel.

 

A részvételi díj 2.200 Forint lesz, mely tartalmazza az utazási költséget és a teljes mese programot. A mikuláscsomagokért 800 Forintot kell majd fizetni. A nagy érdeklődésre való tekintettel előfoglalásra van szükség.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.