Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

 

Kocsonya Farsang - Miskolc - 2017

2017.02.14. 13:18:04

Miskolc városának egyik nagy eseménye az évenként megrendezésre kerülő Kocsonyafarsang vagy korábban a Kocsonya Fesztivál.

 

Idén, február 17-én, pénteken kezdődik és egészen vasárnap estig tart a fesztivál Miskolc belvárosában a Széchenyi utca sétáló szakaszának teljes területén.

 

A Szinva teraszon, a villanyrendőr közelében, valamint az Erzsébet-téren felállított színpadokon több ismert zenekar és sztár előadóművész lép majd fel a három nap során, de fiatal tehetségek előadását is láthatják a vendégek.

 

A főszerepben természetesen a kocsonya lesz, melynek nagy hagyományai vannak Miskolcon, de a gasztronómia szinte minden különlegessége mellett a desszertek és egyéb édességek bő kínálata is a látogatók rendelkezésére áll.

 

A pavilonokban különleges pálinkák, minőségi sörök és borok kóstolására is lesz lehetőség.

 

Közel száz sátorban kézműves és más termékek, ajándékok és egyéb különlegességek megtekintésére és vásárlására keríthetnek sort a fesztiválon résztvevők.

 

A gyerekek szórakozásáról is gondoskodik a rendezőség. Gólyalábas és hasonló látványos bemutatók mellett gyerek programok is várják a kicsiket.

 

Mindenki megtalálja majd a szórakozását és biztos, hogy felejthetetlen három nap lesz az idén is a Kocsonya Farsang, ahogyan az elmúlt évek folyamán tapasztalhattuk.

 

A belépés a fesztivál teljes területére és valamennyi programjára ingyenes lesz.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió