HUEN
Kocsonya Farsang - Miskolc - 2017
2017.02.14. 13:18:04

Miskolc városának egyik nagy eseménye az évenként megrendezésre kerülő Kocsonyafarsang vagy korábban a Kocsonya Fesztivál.

 

Idén, február 17-én, pénteken kezdődik és egészen vasárnap estig tart a fesztivál Miskolc belvárosában a Széchenyi utca sétáló szakaszának teljes területén.

 

A Szinva teraszon, a villanyrendőr közelében, valamint az Erzsébet-téren felállított színpadokon több ismert zenekar és sztár előadóművész lép majd fel a három nap során, de fiatal tehetségek előadását is láthatják a vendégek.

 

A főszerepben természetesen a kocsonya lesz, melynek nagy hagyományai vannak Miskolcon, de a gasztronómia szinte minden különlegessége mellett a desszertek és egyéb édességek bő kínálata is a látogatók rendelkezésére áll.

 

A pavilonokban különleges pálinkák, minőségi sörök és borok kóstolására is lesz lehetőség.

 

Közel száz sátorban kézműves és más termékek, ajándékok és egyéb különlegességek megtekintésére és vásárlására keríthetnek sort a fesztiválon résztvevők.

 

A gyerekek szórakozásáról is gondoskodik a rendezőség. Gólyalábas és hasonló látványos bemutatók mellett gyerek programok is várják a kicsiket.

 

Mindenki megtalálja majd a szórakozását és biztos, hogy felejthetetlen három nap lesz az idén is a Kocsonya Farsang, ahogyan az elmúlt évek folyamán tapasztalhattuk.

 

A belépés a fesztivál teljes területére és valamennyi programjára ingyenes lesz.