Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

 

Halász Judit előadása Miskolcon

2017.03.08. 11:17:00

Borsod-megye székhelyén, Miskolcon több művész fellépésén szórakozhatott a közönség az elmúlt időszakban, a Művészetek Házában, és ezt a hagyományt folytatni kívánják a szervezők.

 

Március 11-én, szombaton Halász Judit tart két előadást elsősorban a gyerekek részére, de szinte garantált, hogy a felnőtt kísérőknek is tetszik majd a műsora. Az első 11 órakor kezdődik, a másodikra pedig 15 órakor kerül sor.

 

Halász Jutka a gyerekek nagy kedvence. Meséin, dalain több nemzedék nevelkedett és felnőttként is sokan szívesen emlékeznek hajdani produkcióira.

 

A művésznő több mint fél évszázada van a pályán. Számtalan színházi és filmszerepben aratott sikert. Több mint húsz nagylemeze jelent meg az évtizedek folyamán. Kitüntetéseit felsorolni szinte lehetetlen vállalkozás lenne.

 

Fellépésén elkíséri a Csiribiri együttes, akiket szintén jól ismer a magyar közönség és méltán népszerűek. Művészi szintre vitték a gyerekek szórakoztatásának nehéz műfaját, de nem csak a kicsik érzik remekül magukat műsoraikon.ű

 

Halász Jutka és a Csiribiri együttes közös fellépése tehát nagyon jó választás a szervezők részéről, és biztosra vehetjük, hogy a megszokott siker övezi majd műsorukat.

 

Az előadásra belépőjegyeket 2.500 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió