HUEN
Halász Judit előadása Miskolcon
2017.03.08. 11:17:00

Borsod-megye székhelyén, Miskolcon több művész fellépésén szórakozhatott a közönség az elmúlt időszakban, a Művészetek Házában, és ezt a hagyományt folytatni kívánják a szervezők.

 

Március 11-én, szombaton Halász Judit tart két előadást elsősorban a gyerekek részére, de szinte garantált, hogy a felnőtt kísérőknek is tetszik majd a műsora. Az első 11 órakor kezdődik, a másodikra pedig 15 órakor kerül sor.

 

Halász Jutka a gyerekek nagy kedvence. Meséin, dalain több nemzedék nevelkedett és felnőttként is sokan szívesen emlékeznek hajdani produkcióira.

 

A művésznő több mint fél évszázada van a pályán. Számtalan színházi és filmszerepben aratott sikert. Több mint húsz nagylemeze jelent meg az évtizedek folyamán. Kitüntetéseit felsorolni szinte lehetetlen vállalkozás lenne.

 

Fellépésén elkíséri a Csiribiri együttes, akiket szintén jól ismer a magyar közönség és méltán népszerűek. Művészi szintre vitték a gyerekek szórakoztatásának nehéz műfaját, de nem csak a kicsik érzik remekül magukat műsoraikon.ű

 

Halász Jutka és a Csiribiri együttes közös fellépése tehát nagyon jó választás a szervezők részéről, és biztosra vehetjük, hogy a megszokott siker övezi majd műsorukat.

 

Az előadásra belépőjegyeket 2.500 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.