HUEN
Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon.
2017.04.17. 09:40:16

Borsod-megye székhelyén, Miskolcon több sztár fordult meg a közelmúltban, a Művészetek Házában.

 

Április 20-án, csütörtökön egy jól ismert, népszerű énekesnő, Koncz Zsuzsa érkezik ide, hogy megtartsa koncertjét este hét órai kezdettel.

 

A művésznő pályája még az 1962-es „Ki mit tud" műsorával kezdődött, majd az Illés és a Fonográf együttes énekeseként töltötte az ezt követő éveket. Alapműfaja a beat, de ezen belül lírai, kellemes dalok jellemzik elsősorban előadói egyéniségét. A több mint félévszázados munkáját számos kitüntetéssel és zenei díjjal jutalmazták. Belföldi népszerűsége mellett külföldi előadásai során is kedvelt énekese lett több keleti és nyugati országnak egyaránt.

 

Énekével rendkívül kellemes hangulatot tud teremteni szinte minden korosztály számára. Dalain generációk nőttek fel, nagyon sokat alapból jól ismerünk, és gyakran szinte automatikusan dúdolgatjuk őket, amint felcsendülnek a dallamok. Kislemezeinek száma meghaladja a nyolcvanat, előadott dalai pedig az ötszázat is.

 

Előadóestjén több dalt énekel majd a tavaly novemberben megjelent legújabb albumáról, de elhangzanak a régi kedvelt slágerek is.

 

Koncz Zsuzsa igazi zenei egyéniség, aki már több alaklommal adott Miskolcon sikeres, telt házas koncertet.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.