Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

A Dumaszínház előadása Miskolcon.

2019.07.28. 17:37:28

Augusztus 15-én, csütörtökön este nyolc órai kezdettel lépnek fel Miskolcon a Diósgyőri-Várban, a Lovagi tornák Terén Beliczai Balázs, Kiss Ádám és Kőhalmi Zoltán humoristák a Stand Up nagyágyúi, akik a televízióból is jól ismert művészek.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

 

Fröccsfesztivál Miskolcon.

2017.06.14. 19:46:17

A jó borokat sokan szeretik. Ez nincs másképp Miskolcon sem, ahol az Avasi Pincesoron lehetőség nyílik a finom nedűk kóstolására az év minden napján.

 

Június 23-án, pénteken erre még inkább módjuk lesz a vendégeknek. Ekkor kezdődik a XII. Fröccsfesztivál, mely a Kisavas Első-sor Dűlőtől indul és egészen a Corner Strage területéig alkot egy fröccsutcát.

 

A rendezvény vasárnap kora estig várja a borkedvelő látogatókat. A hívogató szlogenben arra utalnak a rendezők, hogy egy jó fröccs mellett mindenki kikapcsolódhat, ellazulhat ezen a nyári hétvégén, amennyiben az időjárás is kegyes lesz hozzánk.

 

A borokról gondoskodnak az egri, balatoni, bükki és a tokaji borászok.

 

A jó italok meghozzák az étvágyat is és jól esik a finom ételek fogyasztása, melyekről a helyi éttermek gondoskodnak. Nagy választékban állnak majd rendelkezésre a gasztronómiai termékek és a desszertek, édességek.

 

Az ellátás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők az önfeledt szórakozás lehetőségének megteremtésére.Több egyéni előadó művész és zenekar lép majd fel a két napon, biztosítva a jó hangulatot. Lehetőség lesz a táncra és vidám, zenés mulatozásra.


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió