HUEN
Fröccsfesztivál Miskolcon.
2017.06.14. 19:46:17

A jó borokat sokan szeretik. Ez nincs másképp Miskolcon sem, ahol az Avasi Pincesoron lehetőség nyílik a finom nedűk kóstolására az év minden napján.

 

Június 23-án, pénteken erre még inkább módjuk lesz a vendégeknek. Ekkor kezdődik a XII. Fröccsfesztivál, mely a Kisavas Első-sor Dűlőtől indul és egészen a Corner Strage területéig alkot egy fröccsutcát.

 

A rendezvény vasárnap kora estig várja a borkedvelő látogatókat. A hívogató szlogenben arra utalnak a rendezők, hogy egy jó fröccs mellett mindenki kikapcsolódhat, ellazulhat ezen a nyári hétvégén, amennyiben az időjárás is kegyes lesz hozzánk.

 

A borokról gondoskodnak az egri, balatoni, bükki és a tokaji borászok.

 

A jó italok meghozzák az étvágyat is és jól esik a finom ételek fogyasztása, melyekről a helyi éttermek gondoskodnak. Nagy választékban állnak majd rendelkezésre a gasztronómiai termékek és a desszertek, édességek.

 

Az ellátás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők az önfeledt szórakozás lehetőségének megteremtésére.Több egyéni előadó művész és zenekar lép majd fel a két napon, biztosítva a jó hangulatot. Lehetőség lesz a táncra és vidám, zenés mulatozásra.