Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

 

Nemzeti Lovas Színház Miskolcon.

2017.06.28. 11:27:52

A Diósgyőri-vár Miskolcon sűrűn látogatott hely a távolabbról érkező vendégek részéről is. Mellette a Lovagi Tornák Tere több népszerű előadásnak adott helyet az elmúlt időszakban.

 

Ez alkalommal egy jól ismert rockopera, az „István, a király" című zenei alkotás kerül bemutatásra. A zeneszerző Szörényi Levente, szövegét pedig Bródy János írta. A lovak, stílszerűen a darab szereplői lesznek. Pintér Tibor rendezőként és lovas szereplőként egyaránt kiveszi részét a munkából.

 

Az első előadás július 6-án, csütörtökön este hét órakor lesz, esőnap esetén pedig 10-én estére halasszák a műsort. A második bemutató 7-én, pénteken kerül a közönség elé, esőnap esetén pedig szintén négy napos csúszással kell számolnia a közönségnek.

 

A rockopera tartalmát szinte mindenki jól ismeri. István Király történetét nagy sikerre vitték a szerzők.

 

Pintér Tibor rendezőként, producerként és színművészként egyaránt jól ismert a magyar közönség előtt. Elsősorban színházi szerepeivel tűnt ki az elmúlt évek folyamán. 2011-ben a Pepita Különdíjat kapta meg elismerésként eddigi munkájáért.

 

Az előadásra belépőjegyeket a kiépített lelátóra 5.000 Forintos áron lehet váltani, míg a mobil lelátókra 4.000 Forintba kerülnek a belépők.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió