Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

 

Komolyzenei koncert Miskolcon.

2017.10.07. 20:40:26

Nagyon sokan kedvelik hazánkban a komolyzenét. Ezen belül Miskolc sem marad le a sorban. Nem csak a közép és az idősebb korosztály számára kedvelt ez a műfaj, mivel a fiatalok között is több zenekedvelő akad, aki kedvencének mondja a komolyzenét.

 

Az ilyen beállítottságú, muzikális vendégek részére kerül megrendezésre elsősorban, az a komolyzenei koncert, mely a Művészetek Házában kerül megrendezésre október 9-én, kedden este hét órai kezdettel, a Miskolci Szimfonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar közös előadásában. Mindkét együttes magas fokon műveli ennek a műfajnak a bemutatását, magas zenei értékek megtartásával.

 

A Szimfonikusok 1963-ban alakultak meg. Alapvető műfajuknak a klasszikus zenét tartják. Miskolc komolyzenei élete jórészt erre a társulatra épül és népszerűségük az évtizedek folyamán nem csökkent. Egyre inkább fejlődtek és sok sikeres koncert van már a hátuk mögött.

 

A Nemzeti Énekkar jóval később, 1985-ben kezdte meg működését. Ők is szép sikereket mondhatnak a magukénak, szintén klasszikus zenét játszva. Munkájuk elismeréseként 2015-ben elnyerték a Bartók Béla-Pásztory Gitta díjat.

 

A komolyzene klasszikusainak szerzeményei hangzanak el ezen az estén, melyre a belépőjegyek már előzetesen elkeltek.


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió