Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

 

Pál Dénes előadó estje Miskolcon.

2017.12.11. 20:13:05

Az ünnep előtti készülődés a kulturális élet vonatkozásában is zajlik Miskolcon. Ezt rendezvények szervezésével támasztja alá a város.

 

December 21-én, csütörtökön érkezik Borsod-megye székhelyére Pál Dénes énekes, előadóművész, aki ebben a városban született 26 évvel ezelőtt, így bizonyos értelemben a gyökerekhez való visszatérést is jelenti számára ez a meghívás.

 

Az idei adventi koncert sorozat egyik állomása lesz Miskolc, ahol eddig két alkalommal lépett fel a művész, jelentős sikert aratva.

 

A Művészetek házában kerül sor a koncertre, este hét órai kezdettel. A zenekarán kívül vonósnégyes is érkezik az énekessel, ezzel a zenei kísérete még nagyobb színvonalat képviselhet majd.

 

A karácsonyi előadóest elsődleges célja, hogy a szép ünnepi dalok közelebb hozzák egymáshoz az embereket és a szeretet jelentse a fő szempontot ebben az időszakban, de ha lehet, akkor az év többi időszakában is.

 

Az énekes karrierje igazából 2013-ban indult be, amikor a TV „Dal" című műsorában a döntőig menetelt. Az évek során tizenegy kislemeze jelent meg.

 

Pál Dénes bariton hangja kellemes hangulatot teremt majd a zenét kedvelők körében.

 

Az előadásra belépőjegyeket 3.200 Ft-os áron lehet váltani.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió