HUEN
Pál Dénes előadó estje Miskolcon.
2017.12.11. 20:13:05

Az ünnep előtti készülődés a kulturális élet vonatkozásában is zajlik Miskolcon. Ezt rendezvények szervezésével támasztja alá a város.

 

December 21-én, csütörtökön érkezik Borsod-megye székhelyére Pál Dénes énekes, előadóművész, aki ebben a városban született 26 évvel ezelőtt, így bizonyos értelemben a gyökerekhez való visszatérést is jelenti számára ez a meghívás.

 

Az idei adventi koncert sorozat egyik állomása lesz Miskolc, ahol eddig két alkalommal lépett fel a művész, jelentős sikert aratva.

 

A Művészetek házában kerül sor a koncertre, este hét órai kezdettel. A zenekarán kívül vonósnégyes is érkezik az énekessel, ezzel a zenei kísérete még nagyobb színvonalat képviselhet majd.

 

A karácsonyi előadóest elsődleges célja, hogy a szép ünnepi dalok közelebb hozzák egymáshoz az embereket és a szeretet jelentse a fő szempontot ebben az időszakban, de ha lehet, akkor az év többi időszakában is.

 

Az énekes karrierje igazából 2013-ban indult be, amikor a TV „Dal" című műsorában a döntőig menetelt. Az évek során tizenegy kislemeze jelent meg.

 

Pál Dénes bariton hangja kellemes hangulatot teremt majd a zenét kedvelők körében.

 

Az előadásra belépőjegyeket 3.200 Ft-os áron lehet váltani.