HUEN
Kocsonyafarsang Miskolcon.
2018.01.27. 10:48:10

Miskolc városának egyik legnagyobb eseménye az évenként megrendezésre kerülő Kocsonyafarsang, mely a Beherovka megnevezést kapta az idén is.

 

Február 2-án, pénteken kezdődik a fesztivál, melynek középpontjában természetesen a híres kocsonya áll majd, melynek történetét nagyon sokan ismerik.

 

Az Szent István téren lesz felállítva a Nagyszínpad, melynek programja pénteken 17 órakor kezdődik Vastag Csaba fellépésével. A másik színpadon, az Erzsébet téren Zalatnay Sarolta és a Reflex zenekar tartja meg koncertjét ugyanebben az időpontban.

 

Ezt követően másfél, két óránként követik egymást a programok.

 

A második napon, szombaton már 14 órakor kezdetét veszik a műsorok. Szintén neves előadók és zenekarok előadásait láthatják és hallhatják a vendégek.

 

A zárónapon, vasárnap 13 óra 30 perckor kezdenek a fellépők és egészen este hétig tart a műsor és a féktelen mulatság.

 

A farsang teljes ideje alatt közel 200 felállított sátorban kínálnak az árusok kézműves termékeket és ajándéktárgyakat. Ezen felül ételek és italok nagy választéka várja a látogatókat és természetesen sokféle ízletes kocsonya.

 

Lesznek kiállítások és farsangi felvonulás is. Mindenki megtalálhatja a neki megfelelő programot és szórakozási lehetőséget.

 

A műsorok megtekintése ingyenes.