Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Furmint Február Miskolcon.

2018.01.30. 19:37:29

Furmint Február elnevezéssel borkóstoló esemény kerül megrendezésre a Városháza Dísztermében, február 9-én, pénteken 17 órakor. A borvacsorák és pincelátogatások eseménye keveredik ezen az estén. Negyven borász és nyolc helyi étterem vonul majd fel kiváló borokkal és hozzáillő ételekkel.

tovább...

---

Kocsonyafarsang Miskolcon.

2018.01.27. 10:48:10

Az idén, február 2.-án, pénteken 12 órakor veszi kezdetét Miskolcon a Beherovka kocsonyafarsang. Három napon át este 11 óráig több neves előadóművész és zenekar adja elő műsorát két színpadon párhuzamosan. A felállított sátrakban gasztronómiai és kézműves termékek árusítása történik.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

 

Furmint Február Miskolcon.

2018.01.30. 19:37:29

A borok népszerűsége hazánkban, napjainkban egyre jobban nő. Így van ez Miskolcon is, ahol ennek szellemében rendezik meg a Borok Februárja elnevezésű eseményt, február 9-én, pénteken délután öt órai kezdettel a Városháza Dísztermében.

 

Sokak szerint a bor a legegészségesebb ital. Az ára sem magas a rövid italokhoz viszonyítva, bár az igazán minőségű nedűt természetesen meg kell fizetni.

 

Borászok és a borkedvelők találkozója ez az összejövetel, melyen kimondottan a furmint fajtájú boré lesz a főszerep. Évenként kerül megrendezésre a Furmint Február, ezért a „Kóstolj bele újra" címszót adták az eseménynek, gondolva a tavalyi sikerre.

 

A pincelátogatások és a borvacsorák eseményének ötvözete jellemzi ezt a programot.

 

Közel negyven borász finom italai kerülnek a kínáló asztalra és nyolc neves helyi étterem biztosítja a hozzá illő finom ételeket a vendégek részére.

 

A Díszterem két szintjére szervezték meg a rendezők az eseményt, melynek időtartamát hozzávetőlegesen négy órás időtartamra tervezték.

 

Az előző évről pozitív visszajelzések érkeztek így biztosra vehető a szép számú részvétel.

 

Jegyeket elővételben január 31-ig 4.990 Ft-ért lehet váltani, míg közvetlenül az esemény előtt 5.900 Ft-ot kell fizetni a belépőkért.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió