HUEN
Furmint Február Miskolcon.
2018.01.30. 19:37:29

A borok népszerűsége hazánkban, napjainkban egyre jobban nő. Így van ez Miskolcon is, ahol ennek szellemében rendezik meg a Borok Februárja elnevezésű eseményt, február 9-én, pénteken délután öt órai kezdettel a Városháza Dísztermében.

 

Sokak szerint a bor a legegészségesebb ital. Az ára sem magas a rövid italokhoz viszonyítva, bár az igazán minőségű nedűt természetesen meg kell fizetni.

 

Borászok és a borkedvelők találkozója ez az összejövetel, melyen kimondottan a furmint fajtájú boré lesz a főszerep. Évenként kerül megrendezésre a Furmint Február, ezért a „Kóstolj bele újra" címszót adták az eseménynek, gondolva a tavalyi sikerre.

 

A pincelátogatások és a borvacsorák eseményének ötvözete jellemzi ezt a programot.

 

Közel negyven borász finom italai kerülnek a kínáló asztalra és nyolc neves helyi étterem biztosítja a hozzá illő finom ételeket a vendégek részére.

 

A Díszterem két szintjére szervezték meg a rendezők az eseményt, melynek időtartamát hozzávetőlegesen négy órás időtartamra tervezték.

 

Az előző évről pozitív visszajelzések érkeztek így biztosra vehető a szép számú részvétel.

 

Jegyeket elővételben január 31-ig 4.990 Ft-ért lehet váltani, míg közvetlenül az esemény előtt 5.900 Ft-ot kell fizetni a belépőkért.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.