Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

 

Húsvét a Diósgyőri Várban.

2018.03.15. 19:12:10

Húsvét ünnepe előtt négy napos lesz a hétvége, mivel idén először, a nagypéntek is munkaszüneti napnak számít.

 

Április 1-én, Húsvét vasárnapján Miskolcra, a Diósgyőri Várba hívják a szervezők ünnepelni a vendégeket egész napos programokkal. A Felső-várudvar lesz az események központja. A hangulathoz illő foglalkozásokon vehetnek részt az ide látogató kicsik és felnőtt kísérőik.

 

Lesz csuhézás, agyagolás és természetesen tojásfestés is, mint legaktuálisabb foglalkozás. Kipróbálhatják a gyerekek a mozsár ágyút, gesztenye csúzlizót, vagy éppen a bögre dobálót, de nem marad ki a libafutam sem.

 

A tojáspatkolás érdekes és rendkívüli kézügyességet igénylő műveletét is megfigyelhetik. Kisállat simogatásra is lesz lehetőség. Nyuszit és görényt is lehet dédelgetni.

 

Érdekes mesterségekhez kapcsolódó munkákat is megnézhetnek, mint például a teknő vájás, kosárfonás és a kovácsolás. A fazekas munka érdekességei sem maradnak rejtve a kíváncsi szemek előtt.

 

Szórakoztató zenei előadások is szerepelnek a két napos programban. Fellép a Csendes zenekar, Boncsér Gábor és együttese, valamint a Tardi Pávakör Hagyományőrző Egyesület. Akinek kedve van, bekapcsolódhat a táncházba is.

 

Hat éves kor alatt nem kell belépődíjat fizetni, másoknak 1.500 Ft-ba kerül a részvétel.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió