Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

 

Zorán koncert Miskolcon

2018.04.10. 20:10:12

A Generali Aréna Miskolcon nem csak jeles sporteseményeknek adott otthont az elmúlt időszakban, hanem több zenekar és előadó művész is fellépett itt.

 

Április 22-én, vasárnap Zorán érkezik ide, hogy megtartsa koncertjét este hét órai kezdettel.

 

Az énekes jól ismert tagja a hazai zenei életnek. Több száz dalát ismeri a zenét kedvelő közönség. Ezekből énekel Zorán ezen az estén.

 

Hat éves korától él Magyarországon a Belgrádban született Zorán. Pályafutása még 1960-ban kezdődött. Először a Metró, majd a Taurus együttes tagjaként zenélt. Ezt követően szólóénekesként hallgathatta a publikum. Több száz ismert, népszerű dala van.

 

Az eltelt 58 év alatt közel negyven szólóalbumot jelentetett meg. Lírai hangvitelű, szép dalokat énekel, melyek megmaradnak az emberek emlékezetében.

 

Koncertjein dobgitárral kíséri dalait, de komoly zenei aláfestést is kap más zenészektől. Nagyon sok kitüntetést és zenei díjat mondhat a magáénak. Ezek között van a Kossuth-díj is, melyet 2006-ban vehetett át.

 

Érkezését nagy várakozás előzi meg Borsod-megye központjában és szinte biztosra vehető a siker ez alkalommal is, ahogyan az a korábbi fellépéseit is jellemezte.

 

A koncertre belépőjegyeket 6.990 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.# Made By AvasWeb # | Mobil verzió