Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

ByeAlex koncert Miskolcon

2019.10.12. 19:50:06

Október 12-én, szombaton este hét órakor ByeAlex lép fel Miskolcon a Művészetek Házában. Az énekes dalszerzőt hét éve ismeri a közönség, az alternatív rock művelőjeként. Ezen az estén elhangzanak majd a kedvelt, népszerű, közismert dalai.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

 

Zorán koncert Miskolcon

2018.04.10. 20:10:12

A Generali Aréna Miskolcon nem csak jeles sporteseményeknek adott otthont az elmúlt időszakban, hanem több zenekar és előadó művész is fellépett itt.

 

Április 22-én, vasárnap Zorán érkezik ide, hogy megtartsa koncertjét este hét órai kezdettel.

 

Az énekes jól ismert tagja a hazai zenei életnek. Több száz dalát ismeri a zenét kedvelő közönség. Ezekből énekel Zorán ezen az estén.

 

Hat éves korától él Magyarországon a Belgrádban született Zorán. Pályafutása még 1960-ban kezdődött. Először a Metró, majd a Taurus együttes tagjaként zenélt. Ezt követően szólóénekesként hallgathatta a publikum. Több száz ismert, népszerű dala van.

 

Az eltelt 58 év alatt közel negyven szólóalbumot jelentetett meg. Lírai hangvitelű, szép dalokat énekel, melyek megmaradnak az emberek emlékezetében.

 

Koncertjein dobgitárral kíséri dalait, de komoly zenei aláfestést is kap más zenészektől. Nagyon sok kitüntetést és zenei díjat mondhat a magáénak. Ezek között van a Kossuth-díj is, melyet 2006-ban vehetett át.

 

Érkezését nagy várakozás előzi meg Borsod-megye központjában és szinte biztosra vehető a siker ez alkalommal is, ahogyan az a korábbi fellépéseit is jellemezte.

 

A koncertre belépőjegyeket 6.990 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.# Made By AvasWeb # | Mobil verzió