HUEN
Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon
2018.09.28. 22:34:37

Miskolcon a Művészetek háza nagyon sok neves előadót meghívott az elmúlt évek folyamán. Október 3-án, szerdán Koncz Zsuzsa érkezik ide, hogy megtartsa koncertjét este hét órai kezdettel.

 

Az énekesnőt az egész ország nagyon jól ismeri és rendkívül népszerű is. Pályafutása még 1962-ben elkezdődött. A Televízió „KI mit tud" című műsorában lépett fel osztálytársával a „Gézengúz" című dallal.

 

A következő időszakban neves hazai zenekarokkal, mint az Illés, Metró és Omega, lépett fel és készített nagylemezt.

 

A hetvenes évektől csaknem ötven album és közel száz kislemez kiadása fűződik a nevéhez és szerepelt három filmben is. Dalain generációk nőttek fel.

 

Pályafutásának több, mint fél évszázada alatt állami kitüntetéseket és sok zenei díjat vehetett át. 2008-ban a Kossuth-díjat is megkapta, két éve pedig Budapest díszpolgára lett.

 

Hazai sikerei mellett külföldön is népszerű előadónak számít. Lírai hangulatú, szép dalai minden alkalommal megragadták a közönséget, ezért telt házas koncerteket ad a mai napig is.

 

Ezen az estén a jól ismert, kedves dalaiból válogatva kápráztatja el a miskolci közönséget, akik már nagyon várják a fellépését.

A koncertre belépőjegyeket 6.990 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.