HUEN
Zsédenyi Adrienn koncert Miskolcon
2018.11.01. 14:35:47

Borsod-megye székhelyén, Miskolcon több neves előadónak tapsolhatott a közönség az idei év folyamán.

 

November 15-én, csütörtökön Zsédenyi Adrienn ad koncertet a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. Az énekesnőt elkíséri a Kvartett zenekar is.

 

Egyszerűen csak Zsédának becézik a rajongók a népszerű előadót, aki pályafutását 1994-ben kezdte. Az eltelt közel negyed évszázad alatt nagyon sok szép dalt énekelt, melyeket a zenekedvelők a szívükbe zártak.

 

Énekesként ismerjük, de hegedűn is játszik, sőt filmek betétdalait is hallhattuk már tőle. Ezek egyike a „Szeress Most" című televíziós sorozat.

 

Zséda önmagát adja és lírai hangzású, kellemes dalaival, dekoratív megjelenésével, nőiességét hangsúlyozva hódítja meg közönségét. Valamennyi koncertjére ezek voltak jellemzőek a múltban és szinte biztosra vehető, hogy ezen az estén sem fog csalódást okozni.

 

Eddigi munkájának elismeréseként több zenei díjat vehetett át. Legutóbb három éve a „Szenes Iván" művészeti-díj is az övé lett. 2009-ben és az azt követő évben az év énekese volt.

 

Ezen az estén a művésznő legkedvesebb dalai kerülnek előadásra, továbbá a közönség által különösen kedvelt dallamok hallgathatók meg, saját válogatásának köszönhetően.

 

A koncertre belépőjegyeket 3.900 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.