Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

ByeAlex koncert Miskolcon

2019.10.12. 19:50:06

Október 12-én, szombaton este hét órakor ByeAlex lép fel Miskolcon a Művészetek Házában. Az énekes dalszerzőt hét éve ismeri a közönség, az alternatív rock művelőjeként. Ezen az estén elhangzanak majd a kedvelt, népszerű, közismert dalai.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

 

Generátor buli Felsőzsolcán.

2019.03.26. 11:10:44

Miskolctól 5 kilométerre található Felsőzsolca, ahol a Pokol Csárda nevű szórakozóhely külön termében március 30-án, szombaton este nyolc órai kezdettel a Generátor zenekar játszik majd. A buli végének tervezett időpontja 23 óra, de ez csak az együttesre vonatkozik, a tánc tovább is tarthat, amennyiben erre igény mutatkozik.

 

Nem először járnak itt a zenészek és az előző fellépésük alkalmával mindenki jól szórakozott, ezért most is várják őket, remélve a még nagyobb buli hangulatát.

 

Az együttes jelenleg öt tagból áll és rock zenét játszik. Ezen a koncerten új dalok előadását is ígérik a zenészek, a már megszokott régebbi zene mellett, bár ezek is sikeresek voltak az előző koncertek alkalmával.

 

Az ellátást batyus formában oldják meg a vendégek, azaz mindenki hoz valamit, és akinek jólesik vesz belőle. Ez a megoldás sokak által kedvelt és egyre több helyen alkalmazzák, rendkívül praktikus több szempontból is.

 

A belépés támogatói jegyekkel lehetséges, melyeket 1.000 Ft-os áron lehet váltani Ez a kis összegű terembérleti díj fedezésére szolgál.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió