HUEN
Generátor buli Felsőzsolcán.
2019.03.26. 11:10:44

Miskolctól 5 kilométerre található Felsőzsolca, ahol a Pokol Csárda nevű szórakozóhely külön termében március 30-án, szombaton este nyolc órai kezdettel a Generátor zenekar játszik majd. A buli végének tervezett időpontja 23 óra, de ez csak az együttesre vonatkozik, a tánc tovább is tarthat, amennyiben erre igény mutatkozik.

 

Nem először járnak itt a zenészek és az előző fellépésük alkalmával mindenki jól szórakozott, ezért most is várják őket, remélve a még nagyobb buli hangulatát.

 

Az együttes jelenleg öt tagból áll és rock zenét játszik. Ezen a koncerten új dalok előadását is ígérik a zenészek, a már megszokott régebbi zene mellett, bár ezek is sikeresek voltak az előző koncertek alkalmával.

 

Az ellátást batyus formában oldják meg a vendégek, azaz mindenki hoz valamit, és akinek jólesik vesz belőle. Ez a megoldás sokak által kedvelt és egyre több helyen alkalmazzák, rendkívül praktikus több szempontból is.

 

A belépés támogatói jegyekkel lehetséges, melyeket 1.000 Ft-os áron lehet váltani Ez a kis összegű terembérleti díj fedezésére szolgál.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.