Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

 

A Dumaszínház előadása Miskolcon.

2019.07.28. 17:37:28

Miskolc városában a humoros előadások nagyon kedveltek, ahogy az ország más helyein is, ezért gyakran szerveznek ilyen jellegű műsorokat a Diósgyőri Várban is.

 

Ez alkalommal a Lovagi tornák Terén felállított színpadon lépnek fel a humor nagyágyúi augusztus 15-én, csütörtökön este nyolc órai kezdettel.

 

Három fellépő műsorát láthatják a nézők, akik a televízióból is jól ismertek és rendkívül sikeresek.

 

Az egyik szórakoztató előadó Beliczai Balázs. A 42 éves humorista 2006-ban indult a Magyar Rádió Humorfesztiválján, ahol az MTV különdíját nyerte el és azóta rendszeres fellépője a Showder Klubnak.

 

A másik fellépő Kiss Ádám, aki szintén tagja a Dumaszínháznak és a Showder Klubnak is. Fellépései  komoly sikereket aratnak.

 

A harmadik fellépő Kőhalmi Zoltán lesz. Talán őt kedvelik a legjobban a humort szerető nézők, nem kisebbítve természetesen ezzel a másik két művész érdemeit.

 

A Stand Up kategória az egyik legkedveltebb a humoros műsorok között, mert talán itt rögtönöznek a legtöbbet az előadók.

 

Az egyszerűnek tűnő poénok rendkívül nagyot tudnak csattanni és a közönség olykor csaknem betegre neveti magát. Ezek ismeretében a siker szinte garantált.


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió