HUEN
A Dumaszínház előadása Miskolcon.
2019.07.28. 17:37:28

Miskolc városában a humoros előadások nagyon kedveltek, ahogy az ország más helyein is, ezért gyakran szerveznek ilyen jellegű műsorokat a Diósgyőri Várban is.

 

Ez alkalommal a Lovagi tornák Terén felállított színpadon lépnek fel a humor nagyágyúi augusztus 15-én, csütörtökön este nyolc órai kezdettel.

 

Három fellépő műsorát láthatják a nézők, akik a televízióból is jól ismertek és rendkívül sikeresek.

 

Az egyik szórakoztató előadó Beliczai Balázs. A 42 éves humorista 2006-ban indult a Magyar Rádió Humorfesztiválján, ahol az MTV különdíját nyerte el és azóta rendszeres fellépője a Showder Klubnak.

 

A másik fellépő Kiss Ádám, aki szintén tagja a Dumaszínháznak és a Showder Klubnak is. Fellépései  komoly sikereket aratnak.

 

A harmadik fellépő Kőhalmi Zoltán lesz. Talán őt kedvelik a legjobban a humort szerető nézők, nem kisebbítve természetesen ezzel a másik két művész érdemeit.

 

A Stand Up kategória az egyik legkedveltebb a humoros műsorok között, mert talán itt rögtönöznek a legtöbbet az előadók.

 

Az egyszerűnek tűnő poénok rendkívül nagyot tudnak csattanni és a közönség olykor csaknem betegre neveti magát. Ezek ismeretében a siker szinte garantált.