HUEN
Sörfesztivál Miskolc 2019
2019.08.23. 21:47:22

Miskolc városában jeles eseménynek számít az évenként rendszeresen megrendezésre kerülő Sörfesztivál, melynek helyszíne minden alkalommal a Népkert volt. Idén is itt kerül megrendezésre ez az esemény szeptember 5-én, csütörtökön 19 órai kezdéssel a Follow The Flow zenekarának fellépésével.

 

Ezen a napon láthatja a közönség a Groovehouse együttesét is a színpadon 20 óra 40 perces kezdettel, majd fél tízkor Majka zárja a napot.

 

A második napon, pénteken is este hét óra előtt kezdődnek a koncertek és egészen éjfél magasságáig tartanak majd.

 

A harmadik napon, szombaton már 17 óra 30 perckor elkezdődnek a műsorok az Intím Torna Illegál csapatának bemutatkozásával, majd éjjel háromnegyed tizenegykor a Tankcsapda zárja a napot.

 

A zárónapon, vasárnap már délután négy órakor tapsolhat a közönség az Ufo Update fellépésén, majd öt előtt tíz perccel a Kerozin zenekaré lesz a színpad. Láthatja a közönség a jól ismert Irigy Hónaljmirigy műsorát is. Este kilenc órakor a Republic együttes zárja a Sörfesztivált.

 

Az esemény házigazdája DJ Dominic lesz.

 

Az esemény teljes ideje alatt az étel és ital ellátás folyamatos lesz, kihangsúlyozva a sör szerepét.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.