HUEN
Majka és a 100 tagú cigányzenekar koncertje Miskolcon
2019.10.29. 20:04:45

Miskolcon a Generali Sportaréna nem csak sportesemények helyszínéül szolgált, hanem több zenekar is adott itt koncertet az elmúlt időszakban.

 

November 9-én, szombaton érkezik ide Majka és a 100 Tagú Cigányzenekar, hogy megtartsa koncertjét este hét órai kezdettel.

 

Majka 2003-ban vált ismertté a Televízió „Való világ show" műsorából, majd Dopeman segítségével Rapperként folytatta pályafutását, ezt követően műsorvezetőként és dalszövegíróként is megismerhette a közönség.

 

Az ózdi születési fiú lezserségével berobbant a közéletbe és sokak kedvence lett. Öt éve elnyerte a Bravo Otto díjat.

 

A Száz Tagú Cigányzenekart nem kell különösebben bemutatni. A cigányzenét sokan kedvelik és nem kizárólag az idősebb korosztályt kell említeni. A fiatalok sem vetik meg olykor az ilyen jellegű mulatást. Ez a csapat sok vidámságot hozott az eddigiek során a közönség életébe.

 

Sok sikeres előadás áll mögöttük, nem csak belföldön, hanem a világ több pontján is.

 

Ezen az estén együtt lépnek fel Majkával és ez minden bizonnyal emlékezetes lesz azok számára, akik ezt a programot választják a hétvégére.

 

A koncertre belépőjegyeket 6.900 Ft-os ártól egészen 13.900 Ft-os összegig lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.