HUEN
Hooligans koncert Miskolcon
2019.11.02. 07:09:29

Miskolc városában az ősz is bővelkedik majd zenei előadásokban, ahogyan ezt a korábbiakban megszokhatta Borsod-megye székhelyének közönsége.

 

November 16-án, szombaton a Hooligans együttes érkezik ide, hogy megtartsa koncertjét a Generali Sportarénában este hat órai kezdettel. A kapunyitás már egy órával korábban megtörténik.

 

A zenekar Szerencsen alakult meg 1996-ban és jelenleg négy tagból áll. Tizenhat nagylemezt készítettek el 2003-tól napjainkig.

 

Zenei stílusuk elsősorban a pop-rock kategóriában tartozik. Többször elnyerték a Fonogram díjat és több videoklipp is lejátszásra került róluk jelentős sikerrel.

 

Az együttes vendégzenekart is hoz magával, ez a TNT csapata lesz. Egyéni előadóként pedig Kasza Tibi is elkíséri a zenekart, akit jól ismer a közönség, nem csak zenei pályafutása miatt. Műsorvezetőként is megállta a helyét a Televízióban.

 

Ezen az estén elhangzanak majd a legkedveltebb dalok, melyekért megszerette a Hooligans zenekart a zenerajongó közönség.

 

A koncertre belépőjegyeket 4.190 Ft-os ártól 4.690 Ft-os összegig lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.