HUEN
Kamarás Iván koncert Miskolcon.
2019.12.31. 07:12:01

Miskolc városában, a Művészetek Házában több neves zenekar és egyéni előadó mutatott be kiváló produkciókat az elmúlt időszakban.

 

Január 8-án, szerdán Kamarás Iván érkezik Borsod-megye székhelyére, hogy megtartsa itt koncertjét este hét órai kezdettel.

 

A színművész Pécsett született 1972-ben. Pályafutása 25 évvel ezelőtt indult és azóta a Televízióból is jól ismeri a közönség. Filmszerepeit és színházi fellépéseit szinte lehetetlen feladat részletesen felsorolni.

 

Több, mint negyed évszázados munkája során több kitüntetést is átvehetett. Ezek közül is talán kiemelkedik a 2006-ban neki ítélt Jászai Mari-díj.

 

Ennek az előadóestjének az „Egy fess pesti este" címet adta. Nem egy hagyományos értelemben vett koncert lesz ez, hanem több évtized zenei slágereit adja majd elő Kamarás Iván.

 

Nem csak színészi képességeit és kellemes hangját élvezheti a közönség, hanem olyan arcát is mutatja majd a művész, amit csak a kollégái és a közeli barátai ismerhetnek igazán.

 

Több személyes emléket is megoszt majd a nyilvánossággal, ami emeli az est színvonalát és felejthetetlen élménnyel gazdagítja majd azokat, akik ezt az estét erre a programra szánták.

 

A koncertre belépőjegyeket 4.400 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.