Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

 

Kamarás Iván koncert Miskolcon.

2019.12.31. 07:12:01

Miskolc városában, a Művészetek Házában több neves zenekar és egyéni előadó mutatott be kiváló produkciókat az elmúlt időszakban.

 

Január 8-án, szerdán Kamarás Iván érkezik Borsod-megye székhelyére, hogy megtartsa itt koncertjét este hét órai kezdettel.

 

A színművész Pécsett született 1972-ben. Pályafutása 25 évvel ezelőtt indult és azóta a Televízióból is jól ismeri a közönség. Filmszerepeit és színházi fellépéseit szinte lehetetlen feladat részletesen felsorolni.

 

Több, mint negyed évszázados munkája során több kitüntetést is átvehetett. Ezek közül is talán kiemelkedik a 2006-ban neki ítélt Jászai Mari-díj.

 

Ennek az előadóestjének az „Egy fess pesti este" címet adta. Nem egy hagyományos értelemben vett koncert lesz ez, hanem több évtized zenei slágereit adja majd elő Kamarás Iván.

 

Nem csak színészi képességeit és kellemes hangját élvezheti a közönség, hanem olyan arcát is mutatja majd a művész, amit csak a kollégái és a közeli barátai ismerhetnek igazán.

 

Több személyes emléket is megoszt majd a nyilvánossággal, ami emeli az est színvonalát és felejthetetlen élménnyel gazdagítja majd azokat, akik ezt az estét erre a programra szánták.

 

A koncertre belépőjegyeket 4.400 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió