HUEN
A Karthago együttes koncertje Miskolcon.
2020.01.22. 19:33:37

Borsod-megye székhelyén, Miskolcon több előadó adott koncertet a tavalyi évben és ezt a hagyományt a szervezők az idén sem kívánják megváltoztatni.

 

Február 7-én, pénteken este nyolc órai kezdettel a Karthago zenekar ad koncertet az Ady Endre Művelődési Házban.

 

Több, mint negyven éve alakult meg az együttes és 1980-ra több slágerlistát is vezettek. A mai napig is zenélnek, amit nem sok együttes mondhat el magáról. Slágereiken generációk nőttek fel és dalaik sokak számára ismertek, dallamaik könnyen felidézhetőek.

 

Leginkább azért tudtak ilyen hosszú ideig zenélni a közönségnek, mert tudásuk mellett némi humorral is rendelkeznek és a díszleteik, show jellegű előadásaik is megállják a helyüket.

 

Tizenhat albumot készítettek el több, mint négy évtizedes munkájuk alatt.

 

Műfajuk elsősorban a rock és ezek bizonyos válfajai. Jelenleg öt tagból áll a csapat. Belföldi sikereik mellett, külföldön is kedvelt társulatnak számítanak.

 

Komoly várakozás előzi meg érkezésüket és biztosra vehetjük, hogy nem fognak csalódást okozni azoknak, akik ezt a programot választották.

 

A koncertre belépőjegyeket elővételben 3.000 Ft-os áron lehet váltani, míg közvetlenül az előadás előtt 3.700 Ft-ot kell fizetni a belépőkért.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.