Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Kocsonyafesztivál Miskolcon

2020.02.04. 12:59:27

Február 14-én, pénteken kezdődik és három napon át várja vendégeit Miskolcon a Kocsonyafesztivál. Három színpadon több zenei esemény emeli a hangulatot kora délutántól egészen késő éjszakáig. Az étel és italellátás is bőséges lesz. Utcazenészek is mulattatják majd a vendégeket.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

 

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Borsod-megye székhelyén, Miskolcon több előadó adott koncertet a tavalyi évben és ezt a hagyományt a szervezők az idén sem kívánják megváltoztatni.

 

Február 7-én, pénteken este nyolc órai kezdettel a Karthago zenekar ad koncertet az Ady Endre Művelődési Házban.

 

Több, mint negyven éve alakult meg az együttes és 1980-ra több slágerlistát is vezettek. A mai napig is zenélnek, amit nem sok együttes mondhat el magáról. Slágereiken generációk nőttek fel és dalaik sokak számára ismertek, dallamaik könnyen felidézhetőek.

 

Leginkább azért tudtak ilyen hosszú ideig zenélni a közönségnek, mert tudásuk mellett némi humorral is rendelkeznek és a díszleteik, show jellegű előadásaik is megállják a helyüket.

 

Tizenhat albumot készítettek el több, mint négy évtizedes munkájuk alatt.

 

Műfajuk elsősorban a rock és ezek bizonyos válfajai. Jelenleg öt tagból áll a csapat. Belföldi sikereik mellett, külföldön is kedvelt társulatnak számítanak.

 

Komoly várakozás előzi meg érkezésüket és biztosra vehetjük, hogy nem fognak csalódást okozni azoknak, akik ezt a programot választották.

 

A koncertre belépőjegyeket elővételben 3.000 Ft-os áron lehet váltani, míg közvetlenül az előadás előtt 3.700 Ft-ot kell fizetni a belépőkért.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió