HUEN
Kocsonyafesztivál Miskolcon
2020.02.04. 12:59:27

Miskolc városának egyik legnagyobb eseménye az évenként megrendezésre kerülő Kocsonyafesztivál. Február 14-én, pénteken indul a három napos vidám, szórakoztató program.

 

Idén három színpadon lesznek zenei előadások. A már megszokott Erzsébet-tér, Szent István-tér és a Villanyrendőr ad helyet a műsoroknak.

 

Az első napon már délben indulnak az események. A Miskolci Illés emlékzenekart, és a Balkan Fanatikot hallgathatják a rajongók, de fellép az ÁLL-A-Tok és a Bohemians Betyars is. Itt lesz a Mohikán együttes és a Zenegép zenekar, többek között.

 

A második napon, szombaton is korán, 12 óra 30 perckor indul a kellemes hangulatot ígérő nap. Fellép a Mangalica zenekar, a Kabinet RT csapata és a Bíborszél együttes, valamint sokan mások.

 

A zárónapon vasárnap is bővelkedik előadásokban a fesztivál. Ekkor lép fel az Old Boys, a Latin Project és a Sky Fanatic is.

 

A fő események mellett párhuzamosan utcazenészek is járják a fesztivál szinte teljes területét.

 

Több sátorban kínálnak disznótoros és egyéb finom ételeket, de lesznek sajtok, desszertek és különböző egyéb csemegék is.

 

Az italféleségek széles választékából fogyaszthatnak a vendégek, ahogyan üdítők is lesznek, elsősorban a gyerekek részére.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.