Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Kocsonyafesztivál Miskolcon

2020.02.04. 12:59:27

Február 14-én, pénteken kezdődik és három napon át várja vendégeit Miskolcon a Kocsonyafesztivál. Három színpadon több zenei esemény emeli a hangulatot kora délutántól egészen késő éjszakáig. Az étel és italellátás is bőséges lesz. Utcazenészek is mulattatják majd a vendégeket.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

 

Kocsonyafesztivál Miskolcon

2020.02.04. 12:59:27

Miskolc városának egyik legnagyobb eseménye az évenként megrendezésre kerülő Kocsonyafesztivál. Február 14-én, pénteken indul a három napos vidám, szórakoztató program.

 

Idén három színpadon lesznek zenei előadások. A már megszokott Erzsébet-tér, Szent István-tér és a Villanyrendőr ad helyet a műsoroknak.

 

Az első napon már délben indulnak az események. A Miskolci Illés emlékzenekart, és a Balkan Fanatikot hallgathatják a rajongók, de fellép az ÁLL-A-Tok és a Bohemians Betyars is. Itt lesz a Mohikán együttes és a Zenegép zenekar, többek között.

 

A második napon, szombaton is korán, 12 óra 30 perckor indul a kellemes hangulatot ígérő nap. Fellép a Mangalica zenekar, a Kabinet RT csapata és a Bíborszél együttes, valamint sokan mások.

 

A zárónapon vasárnap is bővelkedik előadásokban a fesztivál. Ekkor lép fel az Old Boys, a Latin Project és a Sky Fanatic is.

 

A fő események mellett párhuzamosan utcazenészek is járják a fesztivál szinte teljes területét.

 

Több sátorban kínálnak disznótoros és egyéb finom ételeket, de lesznek sajtok, desszertek és különböző egyéb csemegék is.

 

Az italféleségek széles választékából fogyaszthatnak a vendégek, ahogyan üdítők is lesznek, elsősorban a gyerekek részére.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió