HUEN
Utazási Kiállítás Miskolcon
2020.02.25. 09:01:30

Hagyománynak számít Miskolc városában, hogy évente megrendezik az Utazási Kiállítást, mely eddig minden alkalommal komoly tömegeket vonzott.

 

Az elmúlt években az ITC székház adott helyet ennek a különleges eseménynek, idén azonban változik a helyszín. A Miskolci Egyetem Főépület Galériájában rendezik meg a kiállítást a Nemzetközi Ásványfesztivállal párhuzamosan. Az utóbbi rendezvény eddig minden alkalommal külön szerepelt a kínálatban.

 

Március 7-én, szombaton indul a program és vasárnap délután ér véget.

 

A rendezvény jelmondata: „Menjünk világgá.", mely hűen jelképezi alapjaiban a kiállítás lényegét. Akik szeretnek utazni és ezt az anyagi helyzetük is lehetővé teszi, azok számára nagyon sok ajánlatot tartalmaz valamennyi prospektus. Ezeket a standokon lehet megtekinteni.

 

Belföldi és külföldi utak rendkívül bő választékával állnak a vendégek rendelkezésére a szervezők.

 

Apróbb ajándékokkal kedveskednek a gyerekeknek már a belépéskor és a felnőttek részére is kínálnak különböző tárgyakat, valamint étel és ital is lesz a fesztiválon, ahogyan azt már megszokhattuk.

 

Most is lesz díszvendége az eseménynek. Belföldről Edelény, míg külföldről Kína tölti be ezt a szerepet a Robinson Tours képviseletében.

 

A rendezvény mindkét napján ingyenesen vehetnek részt a látogatók.