HUEN
Majális Miskolc 2020 - elmarad
2020.04.18. 07:27:24

Május elsejét minden városban majálissal ünneplik az emberek. Miskolc városában is így volt ez minden évben a Majális-parkban, vagy olykor a Népkertben, párhuzamosan megrendezve mindkét helyszínen.

Idén is meg voltak a tervek a kiváló összejövetelre. Gyerekek részére legalább annyi programmal készültek a szervezők, mint a felnőtt vendégek szórakoztatására. Több játék és külön játszóház állt tavaly a kicsik rendelkezésére. Arcfestéssel és hasonló kedves kis programokkal.

 

A felnőttek iszogatva történő szórakozása és főleg a séták és jó beszélgetések jellemezték ezt a napot, különösen, ha még az időjárás is a kegyeibe fogadott minket, eső nélkül. Sokan bográcsba főzték a gulyást, halászlevet, vagy más hasonló finomságot és nagy társaságok is összejöttek néhány helyen.

 

Ezekre a dolgokra nagyon szép és jó dolog emlékezni. Sajnos idén minderre nem lesz lehetőségünk a koronavírus járvány miatt de reményeink szerint jövőre annál nagyobb kedvvel megyünk majd a majálisra úgy Miskolcon, mint más városokban.