HUEN
Nyárnyitó Party Miskolcon
2020.06.29. 20:10:06

Hosszú szünet után újra megindulhat Miskolcon a zenei élet. A nyár ugyan már kezdetét vette, de az időjárás igazából még csak pár napja felel meg teljes mértékben az évszaknak.

 

Nyárnyitó Party elnevezést adtak a szervezők annak az eseménynek, mely július 11-én, szombaton kezdődik este tíz órakor.

 

Az első tíz vendégnek „Velcome Drinkkel" kedveskednek az est kezdetén. Az üdvözlő ital is meghozza kicsit a kellő hangulatot és aztán indulhat a buli, mely egészen hajnali négy óráig van tervezve.

 

Felcsendülnek majd az 1990 és 2000-es évek elejének felejthetetlen slágerei, kicsit visszatekintve a múltra, mely zeneileg hatalmas korszak volt. Ezeket a dalokat a fiatalabb korosztály is szívesen hallgatja, az idősebbek pedig kicsit a múltban érezhetik magukat, amikor szép időket éltek át muzikális tekintetben.

 

Az est házigazdája DJ Manó lesz.

 

Erre az éjszakai programra belépőjegyeket éjfélig 1.000 Ft-os áron válthatnak a hölgyek, míg a férfiaknak 2.000 Ft-ba kerül a tikett.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.