HUEN
A Miskolc Dixiland Band koncertje Miskolcon.
2020.09.27. 20:23:48

A Művészetek Háza Miskolcon jól ismert és közkedvelt hely, ahol sok előadóművész és zenekar fellépett az elmúlt időszakban. Október 2-án, pénteken este hét órai kezdettel a Miskolc Dixiland Band együttese tartja itt jubileumi koncertjét.

 

Idén 30 éve, hogy zenéjükkel szórakoztatják a közönséget belföldön és külföldön egyaránt, jelentős sikerrel. A három évtized alatt nagyon sok koncerten tapsolhattak a zenerajongók a hét zenész produkcióján. 1993-tól a Miskolci Ifjúsági és Szabadidőházban van a zenekar clubja. Ettől az évtől kezdve Jósvafőn rendszeresen saját fesztivált is rendeznek. 2005-ben a zenekar elnyerte a Miskolci Gyémántok díjat, valamint a Miskolci Múzsa díjat. Három CD lemezt jelentettek meg eddigi működésük során.

 

Vendégművészt is köszönthetünk ezen az estén Micheller Myrtill jazz énekes személyében, valamint itt lesz Budzik Lénárd is, aki vibrafonon játszik. Ezen az estén a dixi zene pörgő ritmusú dalai hangzanak majd el. Ezek jelentős része már ismert a rajongók körében és szívesen hallgatják meg újra.

 

A koncertre belépőjegyeket 2.400 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.