HUEN
ByeAlex és a Slepp koncertje Miskolcon.
2021.04.13. 22:08:43

Miskolc városában egyre inkább igénylik a zenekedvelők az előadásokat, melyekre a járvány miatt hosszú időn keresztül nem kerülhetett sor.

 

Április 24-én, szombaton érkezik ByeAlex és a Slepp Borsod-megye székhelyére, hogy megtartsák koncertjüket a „Helynekem" elnevezést viselő, népszerű szórakozóhelyen.

 

Este nyolc órakor kezdődik a műsor és előreláthatólag 23 óra magasságában ér majd véget.

 

Az énekes 2012-ben érte el első sikereit, szóló énekesként. Az alternatív pop műfaját tartja saját zenei stílusa alapjának.

 

A 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon, Malmőben, ByeAlex a 10. helyet szerezte meg a „Kedvesem" című saját szerzeményű dalával.

 

2013-ban elnyerte a Fonogram díjat és azt követően egyre népszerűbb lett azok körében, akik különösen kedvelik ezt a zenei stílust, ami, bizonyos értelemben egyedinek számít.

 

2015-ben alakult meg a teljes csapat, amikor a Slepp gárdája is csatlakozott ByeAlex énekes zeneszerzőhöz, mert úgy tünt, akkoriban, hogy csak együtt sikerül majd igazán komoly sikereket elérni.

 

Ezen az estén elhangzanak majd az ismert népszerű dalok, melyek sikereket hoztak a csapat számára, eddigi fellépéseik alkalmával.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.