HUEN
Fábry est Miskolcon
2021.07.22. 21:50:52

Miskolc városában a Művészetek Háza sok jeles eseménynek biztosított helyszínt az elmúlt időszakban, bár a járvány miatt elmaradt több előadás is.

 

Július 31-én, szombaton este hét órakor Fábry Sándor érkezik ide, hogy megtartsa előadó estjét, mintegy másfél órában.

 

Az előadóművészt, humoristát nagyon sokan ismerik és népszerű a magyar Tv nézők körében. Megállás nélkül tudja nyomni a szöveget, akár órákon át is és úgy tűnik, hogy közben szinte levegőt is alig vesz. Többen imádják ezt a fajta előadásmódot.

 

Fábry humorára elsőként az 1990-es év első időszakában figyeltek fel és ezt követően pályája folyamatosan felfelé ívelt. Mint forgatókönyvíró és dramaturg is részt vett a közéletben. Az írói pálya sem áll messze tőle és volt két színházi szerepe is.

 

Munkájának elismeréseként több kitüntetést is átvehetett az elmúlt évek folyamán. Ezek közül is kiemelkedik a 2018-ban átvett Kiváló Művész díj.

 

Ezen az előadáson, a Hangversenyteremben elhangzanak majd a humorbonbonok, vicces beszólások, nagyot csattanó poénok, régi tréfás történetek és anekdoták, melyek miatt megkedvelte Fábry Sándort a közönség az elmúlt évtizedekben.

 

Az estre belépőjegyeket 2.900 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.