HUEN
Zenei előadás Miskolcon.
2021.08.12. 20:50:25

Miskolc Városában a Diósgyőri-vár tatarozás alatt áll, de mellette a Lovagi Tornák Terén tartanak rendezvényeket. A járvány enyhülésével ezekre szerencsére van lehetőség.

 

Augusztus 14-én, szombaton három fellépő, köztük lemezlovasok is, ad itt koncertet. Este nyolc órakor kezdődik a program, a Szerezd a Trashem Bébi csapatának előadásával.

 

21 óra 30 perctől Magyarország egyik legismertebb lemezlovasa, Lofti Begi veszi át a műsor vezetését, aki Fonogram díjas egyéniség és producer is. A zenei élet meghatározó szereplője és közismert népszerű személyiség.

 

22 óra 30 perctől a klubzene ikonja, Burak Yeter lép fel, akit a közönség szintén jól ismer, nem csak hazai, hanem külföldi viszonylatban is. Pályafutása még 2000-ben indult. Remekül játszik zongorán és lemezlovasként is letette névjegyét az elmúlt évek folyamán.

 

Éjféltől egy óráig ismét a Trashemé a színpad, akik igazi bulit csapnak majd, elsősorban a fiatalabb korosztályt megcélozva. Szinte biztosra vehető az igazi, önfeledt mulatás mindazok részére, akik ezt a programot választják erre a nyári, hétvégi éjszakára.

 

Az előadásra belépőjegyeket egységesen 4.500 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.