HUEN
Az Emelet zenekar koncertje Miskolcon.
2021.10.09. 09:44:39

Miskolc városában egyre több koncert és kulturális rendezvény kerül a közönség elé. Ennek szellemében lép fel október 22-én, pénteken az Emelet együttes az Ady Endre Művelődési központban este nyolc órai kezdettel.

 

A zenekar 2017 -ben alakult meg Budapesten. Három zenész összeállt, akik a régi Első Emelet csapatát erősítették és megalakították ezt az új társulatot, hogy a régi, kedvelt dalokat a közönség élőben is halhassa a koncerteken, ne csak felvételről a rádióból.

 

Jelenleg négy tagból áll a zenekar. Mivel csak négy éve alakultak újjá így korai lenne még zenei díjakról és kitüntetésekről beszélni.

 

Ennek ellenére több sikeres koncertet adtak az elmúlt évek folyamán és különböző zenei esteken, előadásokon szórakoztatták a közönséget, több más zenekarral együtt.

 

Műfajuk a popzene, igazodva a régi csapat stílusához. Több dalukat rendkívül jól ismerjük és olykor, ha rájuk gondolunk, önkéntelenül is dúdolni kezdjük azokat.

 

Szinte biztosra vehetjük, hogy azok, akik ezt a programot választják erre az őszi hétvégi napra, nem fognak csalódni és kellemes emlékekkel térnek majd haza.

 

A koncertre belépőjegyeket egységesen 3.400 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.