HUEN
Zorán koncert Miskolcon.
2021.11.22. 10:18:04

Miskolc városában a Művészetek Háza sok kulturális és zenei eseménynek adott helyet az elmúlt időszakban és ezt a rendezők tovább kívánják folytatni.

 

Ennek szellemében kapott meghívást Zorán, hogy megtartsa koncertjét december 2-án, este hét órai kezdettel.

 

Zorán pályafutása hatvan évvel ezelőtt indult egy kis zenei klubban. Az évek folyamán egyre nagyobb népszerűségre tett szert és nagyon sok dallal örvendeztette meg a közönséget. Több száz dalát ismerhetjük.

 

Slágerein generációk nőttek fel. Szép, lírai hangvitelű dalait szinte minden korosztály annyira ismeri, hogy a legtöbben már el is tudják énekelni a legismertebbeket.

 

A Metró együttes frontembereként 1962-ben indult az első „Ki mit tud"-on. Később a Taurus nevű zenekarban játszott.

 

Az eltelt több, mint hat évtizedben zenei munkájának elismeréseként több díjat és kitüntetést is kapott. Ezek közül is kiemelhetjük a 2006-ban átvett Kossuth-díjat.

 

Ezen az estén elhangzanak majd a legszebb dalok, melyekkel oly nagy sikereket ért el Zorán valamennyi koncertjén, ahol telt ház fogadta. Ez minden bizonnyal Miskolcon is így lesz, mert érkezését rendkívül nagy várakozás előzi meg.

 

A koncertre belépőjegyeket egységesen 9.990 Ft-os áron lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.