HUEN
Zártosztály és a Bakancsos Edda előadása Miskolcon
2022.06.30. 16:14:35

Miskolc városában a kulturális és zenei eseményekre komoly igény van. Ezért a szervezők minden program kialakításánál gondolnak erre.

 

Július 23-án, szombaton az Ady Endre Művelődési Ház kerül a figyelem középpontjába. Este nyolc órai kezdettel a Zártosztály zenekara a Bakancsos Edda zenészeivel ad koncertet.

 

A kapunyitás a műsor előtt egy órával történik meg.

 

A csapat figyelemfelkeltő, már csak a különleges neve miatt is, de úgy általában népszerűek Miskolcon az előző évek tapasztalatai alapján.

 

Ezen az estén 22 Edda sláger előadását tervezik a zenészek. Hallhatják a vendégek a „Gyere őrült, a kör és a „Kölyköd voltam, című dalokat és még több más, itt most fel nem sorolt slágert.

 

A Zártosztály gárdája jelenleg öt tagból áll. A vendégek pedig Tüsi és Buksi lesznek, természetesen a becenevükön szólítják őket a rajongók. Ők régi dobosoknak számítanak ebben a szakmában.

 

A kedvelt régi dalok, melyeken kis túlzással egy generáció nőtt fel, mindig kedvencei a vendégeknek, így a zenészek érkezését komoly várakozás előzi meg Borsod-megye székhelyén.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.