HUEN
A Depresszió és a Jolly Jackers együttes koncertje Miskolcon.
2022.10.28. 08:24:48

Miskolc városában a „Helynekem" elnevezést viselő szórakozóhely több sztárvendégnek és zenekarnak biztosított koncertet az elmúlt időszakban.

November 11-én, pénteken két zenekar is érkezik ide, hogy megtartsa koncertjét az est folyamán.

 

A kapunyitás este nyolc órakor lesz ezen a kiváló bulit ígérő napon. Fél órával ezt követően vendég zenekarként a Jolly Jackers együttes ad koncertet közel egy órán keresztül.

 

A társulat 2005-ben alakult és jelenleg három tagból áll. Csaknem minden műfajban játszanak megrendelésre is, lakodalmakon vagy bármely más összejövetelen. Akár 3-4 órán át is képesek szórakoztatni közönségüket.

 

21 óra 40 perckor kezdi meg műsorát a Depresszió együttes. Ők négyen alkotják a zenekart és 1999-ben váltak teljessé. Tíz stúdió albumuk jelent meg az elmúlt évek során. Ez egyben egy lemezbemutató is, melynek címe: „Vissza a földre".

 

Ezen az éjszakán a felhőtlen tánc és szórakozás a cél, mely szinte biztosan, hiánytalanul meg is fog valósulni, nem kizárólag a fiatal korosztály számára.

 

A műsoros estre belépőjegyeket elővételben 3.999 Ft-ért lehet váltani, míg a koncert napján 4.999 Ft-ot kell fizetni a tikettekért.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.