HUEN
Wolf Kati és a Budapest Jazz Orchestra koncertje Miskolcon
2023.10.18. 16:45:30

Borsod-megye székhelyén, Miskolcon a zenei előadások kedveltek. Ennek ismeretében kerül sor a Művészetek Házában Wolf Kati és a Budapest Jazz

 

Orchestra zenekar koncertjére október 24-én, este hét órai kezdettel.

 

A művésznő képzett hangú, népszerű énekes. Pályafutása 2001-ben indult és az azóta eltelt több, mint két évtized alatt megkedvelte a közönség.

Mezzoszoprán hangon a pop musical, jazz és blue zenei kategóriákban tette le névjegyét.

 

Már gyerekkorában, 1981-ben is hallhattuk a hangját a „Vuk" című rajzfilmsorozatban.

 

Munkájának elismeréséül több zenei díjat is átvehetett az elmúlt időszak folyamán. Ezek közül is kiemelhetjük az 2011-ben odaítélt szenes Iván Művészeti-díjat.

 

A másik fellépő a Budapest Jazz Orchestra együttese hazánk kedvelt big bandje. Jelenleg hét tagból áll a társulat. Professzionális zeneként tartják nyilván előadásaikat, teljes joggal.

 

Tizennyolc éve vannak a pályán és ez alatt az idő alatt a hazai fellépéseken kívül, több alkalommal zenéltek külföldön is, színesítve a zenei életet.

 

Ezen tények ismeretében szinte biztosak lehetünk abban, hogy ez az est is sikert fog aratni Miskolcon, ahogyan ez már más városokban is így volt, az elmúlt időszak folyamán.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.