HUEN
Best Of Geszti koncert Miskolcon.
2023.10.29. 15:45:14

Borsod-megye székhelyén, Miskolcon több zenekar és előadó lépett fel a közelmúltban, nagy sikerrel. A helyszín azonban ez alkalommal egyáltalán nem a megszokottak közé tartozik, ugyanis a DVTK Arénában fog fellépni Geszti Péter, november 4-én, szombaton este hét órai kezdettel.

 

A művész pályafutása gyerekszínészként indult. Elsősorban mesék szinkronhangjait kölcsönözte.

 

Geszti Péter személyében sokoldalú előadót ismerhetett meg a zenekedvelő közönség az elmúlt időszak folyamán.

 

Dalszövegíró és reklámszakemberként is letette névjegyét, emellett rapperként is dolgozik valamint produceri munkája is figyelemre méltó.

 

Színházi és filmszerepei is sok esetben szórakoztatták a közönséget. Itt is túlnyomórészt a gyerekfilmekre figyelhettünk.

 

Eddigi munkájának elismeréséül több zenei díjat és kitüntetést vehetett át az elmúlt több, mint három évtized alatt. Ezek közül is kiemelhetjük a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét, melyet 2005-ben nyert el.

 

A DVTK Aréna hatalmas területe és atmoszférája emelni fogja a koncert minőségét és elsősorban kiváló hangulatát.

 

A régi, kedvelt dalok mellett, újabbakat is hallhatnak majd a rajongók, ahogyan azt már a múltban is megszokhatták Geszti Péter koncertjein.

 

Az előadásra belépőjegyeket 2.995 Ft-tól egészen 9.990 Ft-os árig lehet váltani.

 

A megadott információk tájékoztató jellegűek, értük felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információk a szervezőknél érhetők el.