HUEN
Sörfesztivál Miskolcon

Miskolc városának kiemelkedő eseménye lesz a szeptember 6. - tól 9. - ig tartó Sörfesztivál. A négynapos eseménynek a Népkert ad otthont.

 

A város központjától mintegy 100 méterre fekvő parkot, melyben több sportlétesítmény is található, szinte mindenki ismeri.

 

Ez a fesztivál nem csak a sör fogyasztásáról szól, bár a főszerep kétség kívül erre irányul.

Az egyik helyi péküzem jóvoltából perecet is fogyaszthatnak a vendégek a sör mellé. Ezen felül finom ételek is várják az ínyenceket. Közel 200 árus kínálja majd a portékáját, szinte minden igényt kielégítve.

 

A kisebb sörfőzdék mellett a nagy sörgyártó és forgalmazó cégek vonultatják fel finom italaik hosszú sorát, a kóstolók nagy örömére.

 

A közönséget három színpadon szórakoztatják a tervek szerint, népszerű előadó művészek.

Magyar és külföldi együttesek és egyéni előadók műsorát egyaránt megcsodálhatják a zenét kedvelő látogatók. A Boney-M, a Modern Talking Thomas Anderssel és a Mr President is, szerepel a fellépők listáján. A fesztivál első számú szervezője a közismert műsorvezető, Hajdú Péter lesz, aki a hírek szerint saját kezűleg is részt kíván venni időnként a sör csapolásában, kiszolgálásában.

 

Kisebb Sörfesztivál megrendezésére már sor került a korábbi évek folyamán is, de a mostani nagyságrendekkel felülmúlja az előzőeket. Ilyen jellegű esemény országos viszonylatban is egyedinek számit.

 

Bár a sörfogyasztás a felnőttek kiváltsága, itt sem feledkeznek meg a gyerekek szórakozásáról. Mini vidámpark, ugrálóvár és állatsimogató várnak a kicsikre. Gyermekmegőrzési szolgálat is igénybe vehető a rendezvény egész ideje alatt.

 

Csütörtökön délután négy órától éjfélig, pénteken déltől éjfélig, szombaton délelőtt 10 órától ugyancsak 24 óráig látogatható a rendezvény. A vasárnapi zárónapon 10 órától 22 óráig szórakozhatnak a vendégek.

 

A közelmúltra visszatekintve, Miskolc városa jelentős szerepet töltött be a kulturális és szórakoztató események rendezésében.Sokak megelégedésére szolgálhat majd a programokban bővelkedő, érdeklődéssel várt Sörfesztivál, önfeledt kikapcsolódást és kellemes, könnyed szórakozást nyújtva.

 

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, valóságtartalmukért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért kérjük, keresse a szervezőket!