Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Generátor buli Felsőzsolcán.

2019.03.26. 11:10:44

Miskolc városától öt kilométerre Felsőzsolcán ad koncertet a Generátor együttes a Pokol Csárda különtermében március 30-án, szombaton este nyolc órai kezdettel. Igazi bulizós hangulat megteremtésére törekszenek majd a zenészek. Ennek érdekében új dalok előadását is tervezik.

tovább...

---

 

Bükki Vadas - Boros Nap 2012

2012.09.15

Miskolc városának egyik nevezetességében, a Diósgyőri-várban viszonylag gyakran rendeznek jelentős eseményeket. Ezek közé sorolható a Bükki Vadas-Boros nap is.

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre ez a kellemes műsorokkal is tarkított, sokak által várt, program.

 

Szeptember 15-én, szombaton reggel 9 órai kezdettel indul majd az előadások sora, a Számadó zenekar előadásával, és este ér véget, a Miskolci Illés együttes szereplésével, amely 17 órától veszi kezdetét.

 

A nap folyamán számos műsor és színes produkciók várnak a vendégekre. Említést érdemel ezek között a főzőverseny, melynek nevezési határideje reggel 8 óra. A legjobban elkészített ételek díjazásban részesülnek. A vadas ételek különleges figyelmet kapnak majd.

 

A várban lesz gasztronómiai utca és pálinka udvar, de a bort kedvelők is megtalálják a finom nedűk kóstolásának lehetőségét.

 

A szervezők, mint mindig, most sem feledkeznek meg a gyerekek szórakozásáról. Ezt nem csak a színpadi gyermek műsorok, hanem külön népi játszótér is biztosítja. A „Borfalu" nevet viselő helyszínen az Óperenciás Bábszínház művészei lépnek fel, különleges gólyalábas parasztkomédia bemutatásával. Délelőtt 10 órai kezdettel szintén az előzőekben említett társulat előadásában láthatják a gyerekek a „Hüvelyk Panna" című bábszínházi játékot.

 

A legtöbb műsort a nagyszínpadon láthatja majd a publikum, ahol több zenekar is fellép.

 

Az előző évekhez hasonlóan, most is minden esély meg van arra, hogy az idelátogató vendégek remekül érezzék magukat.

 

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, valóságtartalmukért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért kérjük, keresse a szervezőket!


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió