Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

 

Miskolczi Vásár

Szeptember első vasárnapján tartották meg, új elnevezéssel a Miskolci Régiségvásárt, melynek a Miskolczi Vásár nevet adták. A tikkasztó meleg ellenére kifejezetten nagy létszámú vendégsereg látogatott el az eseményre, mely a Centrum Áruház előterétől egészen a Városház térig terjeszkedett. A következő alkalom előreláthatólag október 7-én, vasárnap lesz. A helyszín újra nyüzsgő forgataggá válik, számtalan árus részvételével. Kapható ilyenkor szinte minden, amit el lehet képzelni. Népszerűek a Hollóházáról származó híres porcelántermékek és az egyéb kézműves ritkaságok és régisége. Nem csak belföldi, hanem szlovák és lengyel eladók is árusítanak itt.

 

A jövő hónapban szeretnék bővíteni a programokat és ezáltal még vonzóbbá tenni ezt a sokak által dicsért, rendszeresre megrendezett eseményt. A belvárosi üzletek túlnyomó többsége tervezi a vasárnapi nyitva tartást, fellelkesedve az előző havi forgalom kedvező alakulásán.

 

A megkérdezettek nagy többsége kiemelkedően jó véleménnyel volt az előző vásárról és szorgalmazza a hosszú távú, rendszeres megrendezés terveit Az őszi, szüreti időszakra való tekintettel, októberben a rendezőség szeretne borfesztivál jelleget is adni a rendezvénynek.

 

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió