Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

 

Lord of the Dance 2012. Miskolc

2012. november 4.

Miskolc városában viszonylag sok esemény zajlott az elmúlt hetek, hónapok folyamán. A legemlékezetesebb ezek közül talán a három napos sör fesztivál volt a Népkertben. Most ennek közvetlen szomszédságába, Miskolc egyik sportkomplexumába, a Generali Sportarénába invitálják a kedves közönséget a rendezők egy különleges eseményre, melynek időpontja November 4-én este 19 óra.

 

Három órás műsort ad a Lord Of The Dance együttes, melynek tagjai és vezetőjük, Michael Flatley, méltán tett szert világhírnévre. A kiváló koreográfus és egyben táncművész, ötven fiatal és nem utolsó sorban, tehetséges táncost tanított be olyan szinten, művészetének továbbvitelére, hogy ők, neves vezetőjük visszavonulása után, méltán képviseljék majd a műfajt világszerte.

 

Ez a zenei stílus az ír zenét és táncművészetet foglalja magába. Sokak számára ez a zenei stílus merőben új lehet. Nem csak hazánkban, hanem világszerte nagy tömegeket vonz a kelta koreográfia különleges látványosságainak sziporkázó előadása, melyre Michael Flatley csapata kiválóan alkalmas.

 

A Generali Sportaréna elrendezése, belső tere, minden bizonnyal megfelelőnek mutatkozik az érdeklődéssel várt zenei és táncos show műsor bemutatására.

 

Azok számára, akik jól ismerik és kedvelik az ír nemzeti folklórt, szinte kihagyhatatlannak tűnik az előadás megtekintése. Ugyanakkor, azon kedves érdeklődők sokaságának, akiknek még nem volt alkalmuk az ilyen irányú művészeti ágazatot megismerni, nem kevésbé tűnik vonzónak ez az este 10 óráig tartó három órás időtartamú művészi előadóest.

 

Michael Flatley sok éves munkája, odaadó utódnevelése, tiszteletet érdemel mindannyiunk részéről.

 

Azoknak akik ezt az eseményt választják hétvégi programjuk részeként, minden valószínűséggel nagyon kellemes szórakozást, a heti munka utáni ellazulást fog nyújtani az ír zene és táncművészet szépsége.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, így azokért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért érdeklődjön a szervezőknél!

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió