Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Hooligans koncert Miskolcon

2019.11.02. 07:09:29

November 16-án, szombaton a Hooligans együttes érkezik Miskolcra és ad koncertet a Generali Sportarénában 18 órától. A Szerencsen 1996-ban alakult zenekar a legkedveltebb dalait adja elő ezen az estén. Vendégük lesz a TNT együttes és Kasza Tibi.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Majka és a 100 tagú cigányzenekar koncertje Miskolcon

2019.10.29. 20:04:45

November 9-én, szombaton érkezik Miskolcra Majka és a 100 Tagú Cigányzenekar, hogy megtartsák koncertjüket a Generali Arénában, este hét órai kezdettel. A rapper és a cigányzenekar együttes fellépése minden bizonnyal sikeres lesz majd ezen az őszi hétvégén.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

 

Varnus Xavér orgonakoncertje Miskolcon

2012. november 10.

Miskolcon több híres előadóművésznek tapsolhatott már a közönség, akkor is, ha csak közelmúlt fellépőit vesszük figyelembe.  November 10-én, szombat délután egy különlegesen nagy tudású orgonaművész, Varnus Xavér ad koncertet a Miskolci Evangélikus Nagytemplomban 15 órai kezdettel.

 

Elsősorban Bach muzsikáját fogja játszani, de a jazz stílusát is felfedezhetjük majd, két órás programjában. Zeneértők véleménye szerint Varnus Xavér hangszerének virtuóza, aki teljes egyéniségét beleadva játékába, elbűvöli közönségét, friss szellemet árasztva feléjük.

Nem véletlenül nevezik született életstratégának. Népszerűsége, rendkívül magas szintet mutat, nem csak belföldön, hanem hazánktól jóval távolabbi országokban is. Ezáltal számíthatunk külföldről idelátogató zenekedvelő vendégek részvételére is.

 

Varnus Xavér kiemelkedő ritmusérzéke, garancia arra, hogy az orgona csodálatos hangja az eddig tapasztaltaknál is népszerűbb lesz a közönség műértő és amatőr köreiben egyaránt.

Azt mondják, koncertjeinek kezdetén szinte sokkolja közönségét, a szó pozitív értelmében, amit később áhítatos zenehallgatás követ.

 

Azok számára, akik kedvelik ezt a túlnyomó többségében, komolyzenei műfajt, szinte biztos, hogy nagyon kellemes szórakozást fog nyújtani az előadóest. Emellett valószínűsíthető, a koncerteken ritkábban helyet foglaló, de egyébként zenehallgató vendégek felejthetetlen szombat délutáni élménye is.

 

A külső körülmények biztosítására garancia az Evangélikus Nagytemplom belső terének kisugárzása, a zene szépségének magas fokú átadására.

 

Jegyeket elővételben 2.900.-Ft-os áron lehet váltani a Miskolci Turinform irodában.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, így azokért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért érdeklődjön a szervezőknél!


 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió