HUEN
Varnus Xavér orgonakoncertje Miskolcon
2012. november 10.

Miskolcon több híres előadóművésznek tapsolhatott már a közönség, akkor is, ha csak közelmúlt fellépőit vesszük figyelembe.  November 10-én, szombat délután egy különlegesen nagy tudású orgonaművész, Varnus Xavér ad koncertet a Miskolci Evangélikus Nagytemplomban 15 órai kezdettel.

 

Elsősorban Bach muzsikáját fogja játszani, de a jazz stílusát is felfedezhetjük majd, két órás programjában. Zeneértők véleménye szerint Varnus Xavér hangszerének virtuóza, aki teljes egyéniségét beleadva játékába, elbűvöli közönségét, friss szellemet árasztva feléjük.

Nem véletlenül nevezik született életstratégának. Népszerűsége, rendkívül magas szintet mutat, nem csak belföldön, hanem hazánktól jóval távolabbi országokban is. Ezáltal számíthatunk külföldről idelátogató zenekedvelő vendégek részvételére is.

 

Varnus Xavér kiemelkedő ritmusérzéke, garancia arra, hogy az orgona csodálatos hangja az eddig tapasztaltaknál is népszerűbb lesz a közönség műértő és amatőr köreiben egyaránt.

Azt mondják, koncertjeinek kezdetén szinte sokkolja közönségét, a szó pozitív értelmében, amit később áhítatos zenehallgatás követ.

 

Azok számára, akik kedvelik ezt a túlnyomó többségében, komolyzenei műfajt, szinte biztos, hogy nagyon kellemes szórakozást fog nyújtani az előadóest. Emellett valószínűsíthető, a koncerteken ritkábban helyet foglaló, de egyébként zenehallgató vendégek felejthetetlen szombat délutáni élménye is.

 

A külső körülmények biztosítására garancia az Evangélikus Nagytemplom belső terének kisugárzása, a zene szépségének magas fokú átadására.

 

Jegyeket elővételben 2.900.-Ft-os áron lehet váltani a Miskolci Turinform irodában.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, így azokért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért érdeklődjön a szervezőknél!