HUEN
Malek előadóest Miskolcon
2012 november 23. péntek

Miskolcon az ősz folyamán jó néhány kulturális program, koncert, előadóest szórakoztatta a közönséget. A közelmúltban olyan kiváló művészek, mint Kern András és Hernádi Judit is jártak itt. Ezeknek az eseményeknek többnyire a Művészetek Háza ad otthont, a Rákóczi út 5 szám alatt.

 

Ez alkalommal szintén ide invitálja kedves vendégeit a rendezőség, november 23-án, péntek estére 19 órai kezdettel.

 

A fellépőket igazából aligha kell bemutatni a zenekedvelők széles táborának. Malek Miklós és lánya, Malek Andrea, tartják közös előadóestjüket a Művészetek Háza
előadótermében.

 

Sokan emlékeznek Malek Miklősra a hetvenes évekből, aki az Expressz együttes tagjaként „hull az elsárgult levél" című dalával nagy sikert aratott. Folytathatnánk még a felsorolást több népszerű slágerrel is. Itt említve a „lazítani" című dalt Hofi Géza előadásában.

 

Malek Andrea gyermekként az iskolai lecke tanulása mellett hallgatta és kívülről megtanulta az örökzöld dalokat. Akkortájt a zeneszobában olyan művészek és zenészek gyakoroltak, mint Hofi Géza, Koós János, Kovács Kati, Szécsi Pál, Ihász Gábor és folytathatnánk még a hosszú felsorolást. Néhányan sajnos már nincsenek köztünk, de dalaik örökre megmaradnak az utókor számára. A kislány elsajátította valamennyi dalt, bár akkor még nem döntötte el véglegesen, hogy melyik pályát fogja választani.

 

Apa és lánya összehangolt előadásában nosztalgiázhatnak a nézők, az újra felcsendülő, jól ismert és kedvelt dallamokat hallgatva és kellemes élményben lehet részük.

 

A tavaly megtartott sikeres közös koncert sikerén felbuzdulva döntötték el az előadók, hogy fellépnek Miskolcon is, miden bizonnyal kellemes estét szerezve azoknak akik ezt a programot választják péntek esti szórakozásként.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, így azokért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért érdeklődjön a szervezőknél!