Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

 

Mikulásvonat 2012.

December 6. - 9.

Minden nagyváros már készül az ünnepekre, ahogyan Miskolc is. Ennek keretein belül az idén is közlekedik a Mikulásvonat. A gyerekek kedvenc elfoglaltságainak egyikét nyújtó szerelvény a Dorottya utcai állomásról indul, első alkalommal November 29-én. Innen közlekedik egészen a Lillafüreden található Mikulás mesebirodalomba.

 

Ebben az évben tízedik alkalommal vehetnek részt a kicsik ezen a szép utazáson. Főleg a 3-10 éves korúak részére készül ez a program, de a kísérő felnőttek sem fognak unatkozni.

 

A kis vagonok belseje és külső felületének egy része szépen fel lesz díszítve és a szervezők különböző játékokkal teszik még színesebbé az ünnepi hangulatú programsorozatot.

 

Az utazás során kis manóknak beöltözött szereplők készítik fel a gyerekeket a Mesebirodalomban rájuk váró szórakoztató műsorokban való részvételre.

 

Naponta 2-4 vonat indítását tervezik, az igényekhez igazodva. Érdeklődésben bizonyosan nem lesz hiány, mivel az elmúlt időszakban több mint 16.000 résztvevő utazott a Mikulásvonaton évente.

 

A mesés program létrejöttében nagy szerepe van az Északerdő RT dolgozóinak, akik nem csak a szerelvény épségén és biztonságos közlekedésén dolgoztak sokat, hanem részt vettek a díszítésben és a szervezésben is. Rajtuk kívül még nagyon sok cég dolgozója vállalt feladatot az előkészítési munkálatokban és szép számmal dolgoztak önkéntesek is.

 

A mesebirodalomba érkező gyerekeket már a bejáratnál maga a Mikulás várja. Ezután veszi kezdetét a több részből álló meseprogram. Találkozhatnak itt a kicsik Süsüvel, az egyfejű sárkánnyal és az erdők orvosával, Dr. Bubóval is, többek között. Az éven első ízben itt lesz a mesevilágból ismert Pinokkió, és a szintén közkedvelt Shrek is. A játékok befejezése után, megtetézve az eddigi eseményeket, a Mikulás átadja valamennyi gyereknek a várt ajándékokat, csomagokat, és a kicsik a Krampuszok kíséretében szép élményekkel gazdagodva térnek vissza Miskolcra.

 

A teljes program időtartama kb: 2 óra 15 perc lesz.

 

Az eddigi évek Mikulásvonattal egybefüggő mesés eseményeiről a visszajelzés kiemelkedően jó volt, és biztosak lehetünk benne, hogy ez alkalommal is így lesz.

 

A mesevonat folyamatosan közlekedik, Mikulás napján át, egészen December 9-ig.


A fenti adatok tájékoztató jellegűek, így azokért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért érdeklődjön a szervezőknél!

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió