Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

 

Lart pour Lart Miskolcon

2012.12.14

Miskolcon, ahogy azt már megszokhatták, több kulturális és szórakoztató műsor áll a közönség rendelkezésére. A bő választék keretein belül, ezúttal egy nagyon kedvelt színtársulat előadása kerülhet a figyelem középpontjába.

 

Országos turnéjuk egyik állomásaként Miskolcon lép fel a Lart pour Lart társulat, December 14-én 19 órai kezdettel. Helyszín, az Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központ Művelődési Háza Diósgyőrben az Árpád utca 4 szám alatt. Jegyek, December 7-ig 2.400.-ezután 2.900.-Ft-os áron válthatók.

 

Előadásuk beharangozó szlogenje: Piroska és a farkas.

 

Szinte mindannyian emlékszünk a humor egyszerű műfajának képviselőire. Műsoruk alapfelépítését a szóhasonlatok boszorkányos technikájának váltogatása alkotja. Könnyen megérthető és nagyot csattanó poénok, vicces megnyilvánulások tömegének megalkotói és kiváló előadói ők. Személy szerint: Laár András, Dolák Sally Róbert, Pethő Th Zsolt és Szászi Móni.

 

Az alapító tagok között még Galla Miklós is szerepelt. A későbbi évek folyamán azonban az ő útja különvált a társulattól.

 

Az előadóest palettáján szerepelnek régebbi, nagy sikerrel előadott műsorszámok, ennek egyik alkotóeleme a Besenyő család mindennapi élete. Ezen felül, új produkciókkal is előrukkolnak természetesen a nagy nevettetők.

 

A hétköznapi gondok és munka után mindenkinek szüksége van egy kis önfeledt nevetésre. Erről gondoskodnak ezúttal a Lart Pour Lart társulat művészei.

 

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió